fredag 25 mars 2011

Green gate

Solen skiner och det har slutat blåsa...dom senaste dagarna har det blåst storm här uppe i norr.Fast termometern har visat +grader så har det blåst isvindar genom en när man vistats ute.Men nu är det Helg och vi är lediga, kylen är redan fylld med gosaker och huset är städat. Så nu väntar bara en över full tvättstuga på mig eller så får den fortsätta vänta och jag tar dagen som det kommer.Vi får se vad dagen har att erbjuda. I dag bjuder jag på fredags fika med nybakade kubb till alla barn när dom kommer hem från skolan.

Visst blir man glad av Green gates härliga färger, har önskat mig en thermos av mannen när jag fyller år så vi får väl se om han går ut i butiken och inhandlar en fniss.
Ha en underbar dag.
Kram Theres

onsdag 23 mars 2011

Blått är flått...

(green gate hos www.tildasmamma.se )
Solen skiner och allt är bara härligt. Man vill vara ute så mycket som möjligt,tisdagar slutar alla barnen tidigt och det märktes. Fram med cyklar och bandymål mitt på gatan och genast var leken i gång.Det finns inget härligare än att höra glada barn leka tillsammans stora som små.Dom hade nästan inte tid att fika trots att mamman hade nybakat gofika.
Nya färger för våren är blått, är själv en röd/rosa tjej (mamma) men måste nog smyga in lite blått från Green gate. Denna kanna och mugg i samma serie är ju helt underbara, med den lilla texten på sidorna.Som saft tillbringare eller med en liten sommarblomma i.Den perfekta morsdagspresenten till min mamma som älskar blått.
Ha en bra dag.
Kram Theres
Ps Gårdsbutiken har öppet i kväll mellan 17-19 Välkommen ni som har vägarna förbi.

fredag 18 mars 2011

Maileg

Äntligen fredag och helg, veckan har sprungit fram med tider och aktiviteter att passa som vanligt. Ikväll blir det mys kväll med hela familjen(hoppas jag), tyvärr så blir barnen större och kompisar med rolig heter är roligare än att sitta i soffan med mamma och pappa. Önskar tiden kunde stanna ett slag så dom inte växte så fort. Tror nog de flesta mammor känner likadant emellanåt?
Här har påskriset fått komma in, kunde inte hålla mig när jag hittade denna underbara gamla kanna på loppis förra veckan. Det är väl före man njuter av högtiderna med lite pynt, dom underbara påskäggen i metall från Maileg finns nu hos (www.tildasmamma.se).

Ha det så bra, nu blir det fredagsfika på stan med kära vänner.
Kram Theres

lördag 12 mars 2011

Reportage...

Välkommen nya och gamla läsare hem till mig.För några veckor sedan var lokal tidningen hem till mig för att göra ett hemma hos reportage. Åh så spännande det var, ska jag verkligen öppna mitt hem och visa alla skrymslen och vrår i vårat hus? Tänk om reporten inte gillar det hon ser och ändrar sig? Ja ni må tro det var många frågor som snurrade i huvudet.
Men eftersom jag redan bloggar om mitt liv,hem och familj så är det många som redan kikat in så det var bara att köra. Och vilka underbara bilder dom fick med rätt ljus och vinklar,behöver nog gå en fotokurs själv för att kunna lyfta fram mitt hem som dom gjort.

(www.norran.se)
Ha en underbar dag och njut av livet.
Kram Theres

tisdag 8 mars 2011

SPORTLOV...

En härlig dag ute med barnen, i deras egen backe som dom jobbar och jobbar att skotta. Här hoppas det med slalomskidor och åks med olika vinter tillbehör.Ena tvillingen och lillasyster busar efter en god grillad lunch ute i solen.Nu blir det att bänka sig i soffan och kika på hockey, slutspel för Skellefteå Aik.
Hoppas ni haft en bra dag.
Kram Theres

måndag 7 mars 2011

Förvaring...

(Förvaring www.tildasmamma.se)

Måndag igen helgerna bara springer förbi. Försöker jobba men det är inte lätt med barn som har lov och vill iväg till isladan och slalombacken så blir det inte mycket gjort. Just nu håller jag på med operation vårrensning, som dessvärre inte verkar bli klar. Är man många i familjen så tar det tid att gå igenom bara alla garderober med urvuxna kläder och högar med gebort saker. Tycker jag är ganska bra på förvaring med det är något man aldrig får för mycket av.
Nu blir det pulkabacken med lill trollet istället.
Ha en bra dag.
Kram Theres

söndag 6 mars 2011

Gårdsbutiken

(Tallrikshylla www.tildasmamma.se)

Klockan är bara 08.00 och nästan hela familjen är vaken, tänk att ljuset gör så mycket på denna vintertrötthet som varat i flera veckor.Solen skiner och det spritter i benen att få komma ut i det härliga vädret. Bjudet på lite vårbilder från Gårdsbutiken, för er som inte har vägarna förbi kikar in på www.tildasmamma.se för mer inspiration.


Gårdsbutik Tildasmamma
Industrivägen 35 skellefteå
Öppet: Onsdagar 17-19
Önskar alla en fortsatt mysig helg.
Kram Theres

lördag 5 mars 2011

Solen skiner


Nu är det verkligen vår, det är ljust ute barnen vaknar tidigt tidigt av ljuset och väcker oss vuxna precis som det ska vara. Även om en liten sovmorgon skulle sitta gott. Här har vi sportlov till veckan väldigt fullbokad med alla aktiviteter som det ska vara. Idag blir det antingen slalombacken eller en tur till mormor och morfar och ta upp lite gädda och abborre. Inte lätt när vi äntligen ska ha en familjedag med alla samlade och barnen vill åt olika håll.
Hoppas ni får en bra dag.
Kram Theres

Ps Tack för alla grattis hälsningar till lillan
.

fredag 4 mars 2011

Tilda 4 år

I dag är det ingen vanlig dag utan Tildas födelsedag, som hon har väntat och väntat. Hela veckan har hon berättat för alla hon känner att hon ska fylla år. Hon vaknade redan 05.00 piggelin och undrade när vi skulle sjunga, tur var somnade hon om en liten stund. En underbar tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill, blir glad för allt som är rosa,glitter och prinsessor.

Hon har ett stort hjärta och älskar alla, visar det gärna med pussar och kramar både på nära och kära. Till och med storebrödernas kompisar blir omfamnade lite lätt med rodnande kinder.Går sin egen väg, och vill gärna ha bekräftlesen att hon är fin.

Nu väntar vi på småkompisarna som snart kommer på kalas, hinner kanske med en middag och sen blir det kalas för släkten och avslutar med hockeymatch för storebror och hinner även sälja fika på matchen. Vi älskar dig lilla gumman hoppas du får en bra dag.
Kram Mamma

onsdag 2 mars 2011

Gårdsbutiken öppen i kväll

(Trådägg www.tildasmamma.se )
För alla er som bor i närheten så öppnar jag Gårdsbutiken igen efter ett litet uppehåll. Välkommen in för vårinspiration,känns verkligen som det är välbehövligt efter denna vinter som känts så lång. För alla er andra så är det bara att kika in på www.tildasmamma.se

Här i familjen är det fullt upp som vanligt med alla barnens aktiviteter, som innebär körningar åt alla håll. Nästa vecka har vi sportlov och hoppas på underbart väder. Tyvärr har mamman i familjen en rygg och höfter som pajat totalt men det är en annan historia.
Ha en bra dag.
Kram Theres