lördag 30 juli 2011

Bröllopsdag

Idag firar vi bröllopsdag...hemma med räkfrossa,ostar och lite gott att dricka. Just denna dag för 6 år sedan gifte vi oss, och i håret hade jag mina älsklings blommor Prästkrage. På morgonen när jag var på en liten loppis runda fanns det just denna blomma i diket intill.Mina apoteksflaskor fick fungera som små vaser. I morgon blir det en ny loppis sväng, söker efter lite större apoteksflaskor så vi får väl se om jag har tur.
Ta hand om varandra.
Kram Theres

tisdag 19 juli 2011

Sommar

Smultron på stå...
Våra dagar kantas av små utflykter,lek på stranden och god mat. Ta vara på dagen den kommer inte tillbaka.
Kram på er Theres

onsdag 13 juli 2011

Rostigt och nött...gammalt och nytt...

Älskar kontrasterna av att blanda gammalt, nytt och gärna lite rostigt. Den gamla dörren som vi haft till skafferi dörr innan vi gjorde om vårat kök, passade utmärkt till min lilla skrubb i sovrummet ( lite lång var den men tur man har en möbelsnickare till man som inte ger upp i första taget utan slog isär dörren och återskapade den kortare).Och i mina gömmor hittade jag det gamla handtaget rostigt och lite avskavd målarfärg kvar, blev som pricken över iet.
Njuter av sommaren där av längre mellan inläggen.
Ha en bra dag och njut och bada.
Kram Theres

måndag 4 juli 2011

Rutigt...

Har länge längtat att mitt pyssel sug ska komma igen, och vad händer mitt i sommaren smyger det sig fram när man vill vara ute och njuta av den härliga årstid som vi befinner oss i just nu. Men en ny sängkappa behövdes och med glädje fick jag ta fram symaskinen och njuta av ljudet när något växer sig fram från ide till färdigt resultat.Och kan ni gissa den blev röd/vit rutig.I morgon har vi jobbardag här hemma, min kära man har lovat att göra nästan allt jag säger åt han.Så vi får väl se om det blir mera sovrumsbilder från min syhörna som ska växa fram.
Kram Theres

fredag 1 juli 2011

En kanin

I Sovrummet står nu allt stilla, lister och dörr får bli till hösten när orken kommit tillbaka. Känns så skönt att för en gångs skull inte känna kravet att allt måste göras klart på en gång utan man kan njuta av sommaren.En ensam liten kanin har fått flytta in på morfars gamla stol.
Njut av dagen.
Kram Theres