fredag 25 oktober 2013

Sommaren flyttar in...

Veckorna springer fram, härliga fredag igen och en hel helg framför oss.Sommarbordet har fått flytta in i vardagsrummet under fotoväggen. Älskar denna modell av enkla och stilrena bord som passar över allt.


Min fotovägg var tanken att den skulle vara större men tyvärr slutade ikea med dessa ramar innan jag han köpa fler.Så är det någon där ute som har dessa ramar liggande köper jag gärna.

Några nya rådjur har fått flytt in till.

Önskar alla en mysig helg och var rädda om varandra/Kram Theres

torsdag 17 oktober 2013

Maileg...

Hur härligt är det inte, ute snöar det och inne packar jag upp och lägger ut nyheter i butiken www.tildasmamma.se Mailegs underbara nissar 2013 har kommit,undrar om jag kan hålla mig i år utan att köpa någon...

Måste iväg på och handla en sväng och kolla om inte glöggen är framställd, lite tokig är jag men det är tiden innan jul som är bäst att njuta på.

Kram Theres

torsdag 10 oktober 2013

Äntligen är dom här...

Årets jultidningar har börjat komma, älskar verkligen att köpa på mig inrednings magasin inför julen och bara njuta och kolla på alla ideer jag vill förverkliga hemma hos mig. Ute lyser solen och visst jag håller med om att vinter känns långt borta idag. Men jag längtar tills det blir lite kallare och få tända en brasa i spisen och plocka fram både nya och gamla jultidningar och bara ladda mig med ideer.
Kram Theres

tisdag 8 oktober 2013

Helgen...

Helgen bara sprang i väg, en sväng på 35 mil x2 till ön med Lysafton där alla samlas i sina stugor tänder marschaller och eldar innan stugorna stängs igen innan vintern.Underbart höstväder hade gärna stannat längre som vanligt på denna fina ö.
Ha en fin dag alla Kram Theres

lördag 5 oktober 2013

Odd molly BLOPPIS...

Kör en liten Odd Molly Bloppis, är ni intresserad av något går det bra att maila på: tildaochmamma@live.se

Odd molly Alchemistry tunika/blus vit med knytband bak st2 som ny endast tvättad en gång.Pris:600krSÅLD

Odd molly wonder underdress pink st 3 Pris:450kr 

Odd molly Grandmas Coat st2 NY aldrig använd.Pris:1000krSÅLD

Odd molly silkes linne st 3 endast tvättad en gång.Pris:250kr SÅLD

Odd molly lovely knit st 2 i bomull sparsamt använd inte mina färger tyvärr.Pris:900kr

Odd molly Fonda dress st 3 använd i bra skick.Pris:650kr SÅLD
Kram Theres

torsdag 3 oktober 2013

Det bor en samlare i mig...

Kan verkligen inte förneka att det bor en samlare i mig, och har alltid gjort det. Fastnar jag för något så kör jag liksom bara på tills jag hittar det jag vill ha, ibland lyckas jag och ibland inte.Skolplanscher är något jag alltid älskat, enda sedan skoltiden 1-6 gick jag på en gammal skola med svarta tavlan längst fram, en stor kateder till våran fina äldre lärare, klassiska skolbänkar vi klädde med bänkpapper,kartorna i taket som drogs ner när dom behövdes, och inte minst alla Skolplanscher som vi använde på lektionerna. Kommer ihåg än i dag när man fick gå iväg till förrådet där alla förvarades när man behövde någon speciell, tänk dom hängde där på långa rader och redan då var min dröm att få ta med några hem till mig.Min första plansch fick jag av min kära man som en dag kom hem med några stora, och lyckan var gjord.Sen har jag själv fastnat för dom mindre årstider planscherna efter jag sätt dom hos stuggrannen. Lyckas ropa in några på auktion, fått av en god vän också tradera.
Underbart att byta efter årstider och humör.
Kram Theres

Ps: på lördag kör jag en liten Odd molly bloppis.