fredag 28 februari 2014

SOL...


Fredags filingen har börjat komma trots att jag lämnade all städning,tvättning och handling tills i dag. Men det är bara ta tjuren i hornen och börja eller strunta i det… för ute lyser solen och det är 8 plus grader på morgonen så jag vill bara ut och njuta av vår vädret. Känns helt galet trots allt är det bara februari och i norr är vi inte van med vår redan, men jag klagar inte längtar för länge sedan till sommaren och bästa tiden på året.
Tur ni inte ser hur det er ut här hemma, hela övervåningen är utdragen för jag och lillan har fått ett rensar il. Mina garderober är tomma och kläderna ligger på golvet och sängen, högen med ska bort kläder bara växer. Så kanske det blir en till bloppis vem vet. Och stora syster brukar bli glad över en och annan säck.

Önskar alla en underbar dag/Kram Theres

torsdag 27 februari 2014

Snart helg…

Snart är det helg igen, bara en arbetsdag kvar känns skönt. Här hemma blir det ledigt hela nästa vecka med sportlov. Håller tummarna för lite sol och ute aktiviteter med barnen. Hoppas bara det finns lite snö kvar tills dess, våren har verkligen kommit hit i norr och det ligger på plusgrader varje dag och asfalten är framme.
Hoppas hinna fylla kylen och städa i dag så jag kan vara helt ledig i morgon med lillan. Har påbörjat ännu ett stickprojekt som jag kryper undan med i en vrå så jag kan njuta en stund själv.

Önskar alla en fin dag/Kram 

lördag 22 februari 2014

Till Salu...

Helg igen, tänk att veckorna bara springer iväg med jobb och allt som hör till. Här i norr började veckan med fortsatt töväder men nu i kväll vräker snön ner och verkar fortsätta hela natten. Kan det vara så att nu kommer vintern som vi väntat på sedan före jul, känns ju bara så där när man börjar längta efter solen och fåglarna som kvittrar.Men det är klart snart har barnen sportlov och det är ju härligt att få vara ute i backarna och åka skidor och pulka med barnen.
Lite förändringar här hemma, nya stolar inhandlade till köket så nu är mina fina gamla köksstolar på bilden ovan till salu finns på blocket om någon är intresserad. Sök på antika stolar i västerbotten så kommer ni till dom.
Ha en fin dag/Kram Theres

söndag 16 februari 2014

Bästa presenten...

Helgen har bara sprungit fram, och nu är det snart en ny vecka igen. Oftast brukar jag älska söndag kvällen med nio bio på tv och barnen även tonåringarna kommer i säng i skaplig tid och mamman bara sitter med sin tekopp i soffan i lugn och ro. Men i kväll är det ingen bra film utan mest os, visst är det roligt att vi vinner medaljer men jag önskar mig en film i kväll…
I fredags var det ju alla hjärtans dag och bättre present kunde jag inte få känns som någon känner mig utan och innan. Gamla skolplanscher framför en bukett med röda rosor(som vissnar) så väljer jag det första. Springer runt och pyntar över hela huset, har ju redan en hel hög sen tidigare och älskar att byta lite efter humör och årstider på väggarna.
Ha en fin dag alla.

Kram Theres

torsdag 13 februari 2014

Nu vänder jag blad...

Efter många tankar fram och tillbaka så har jag äntligen bestämt mig. Efter snart 6 år har jag beslutat att stänga min butik www.tildasmamma.se tror jag har gjort mitt just nu. Började med min butik när lillan nästan var nyfödd,drömmarna och gnistan fanns där. Mammaledigheten kunde förlängas och jag kunde njuta med alla barnen hemma.

Men nu hittar jag inte riktigt gnistan att fortsätta, känns som alla butiker har samma saker var man än vänder sig. Både lokalt och på webben. Ville har det lilla extra som jag haft länge men efter några år går det inte riktigt hitta dit eftersom alla handlar på samma mässor och det blir massproduktioner av allt.

Så jag kommer lägga mitt bolag vilande och vem vet kommer gnistan tillbaka och jag hittar just det så kommer jag igen.

Men just nu tackar jag för mig och håller butiken www.tildasmamma.se öppen februari ut och erbjuder 70% på det sista som finns kvar.
Ange rabattkod: tilda i kassan så dras rabatten bort.

Tack för mig och kram på er alla/Theres

P.s bloggen kommer fortfarande finnas kvar


torsdag 6 februari 2014

Starka färger...

Även i år håller jag fast vid den rosa färgen, älskar starka färger när våren och sommaren kommer smygandes. Brukar nästan alltid bli rosa och rött för mig. Just nu kan man frossa i alla fina märkes kläder som börjar droppa in i webbutikerna, och visst jag fastnar nästan alltid för Odd molly. Stilrena sköna snygga kläder som passar till vardag och till fest. Klänningen känns som en klar sommarfavorit i båten och på stan. 

Toppen ovan snygg till både jeans och kjol. Tur jag är vår barn och kan lägga en tidig önskelista så kanske om jag har tur det kommer i ett paket till mig.
Kram Theres

måndag 3 februari 2014

Hur ska man hinna ...

Ny månad och ett steg närmare våren och solen som min kroppen verkligen behöver.Visst är det konstigt att när vintern kommer kräver kroppen mer tid av mig…på sommaren är det nästan som om kroppen och solen klarar sig själva och hela jag är full med energi. Men direkt när vintern kommer torkar min hud ut, händerna behöver smörjas, hälarna spricker, naglarna delar på sig,ansiktet behöver extra behandlingar. 

Delar med mig av mina klara favoriter, för er som inte provat lilla brukets produkter så gör det. Tvålarna och framför allt handkrämen klarar jag mig inte utan den är underbar och enkel att stoppa ner i handväskan.

Ett annat märke Estelle&Thild  älskar deras ansiktskräm och hudkrämen(och lite mer ecologisk och inte så mycket tillsatser som jag gärna hoppar över).

En ny klar favorit Emma S ansiktsmask, en gel kräm att smörja in i ansiktet och halsen 2-3 gånger i veckan(med ett underbart resultat kan mer än rekommenderas).

Sist ut naglarna och fötterna…har  nämligen naglar och hälar som bara spricker under vinterhalvåret. Scholl är den enda kräm som funkar för mina hälar brukar ha sprickor som ibland blöder och det är inte roligt men med denna kräm gör det underverk. Och nytt för naglarna som jag just nu provar är Trind för naglarna(resultatet ska tydligen bli att naglarna slutar spricka och dela sig och dom blir starka) stora systern rekommenderade dessa i helgen och hon har samma problem som jag så håller tummarna att även det ska funka.

Förutom att jag vet att just  min kropp behöver extra vitaminer och dessa krämer undrar jag hur man ska hinna med allt???

Är det en korg framför tv som gäller så man kanske hinner pysslar om sig den lilla stund jag ramla ner i soffan när alla barn nattas?
Eller när finns det tid, någon som har tips så mottages det gärna.

Kram Theres