fredag 16 maj 2014

En snurrande värld...

Äntligen helg igen…veckorna springer fram och nu hoppas vi verkligen värmen kommer hit i norr så vinterjackorna får sommarlov.

Ursäkt att jag varit lite från varande från bloggen senaste tiden, har själv inte mått så bra och våren är ju en tid då kalendern är fullbokad. Har från och till i flera år haft virus på balansnerven eller kristallsjukan som många säkert känner till.

Allting snurrar och humöret drabbas hårdast, av allt detta blir jag jätte lätt stressad och det är inte heller bra och då kommer även ofta en inflamation på ögonen en så kallad erit. Och med åren har  kristallsjukan blivit värre, nu mer när det snurrar så kräks jag och mår inte bra känns som hela huvudet ska flyga iväg någon annanstans. Men det är inte synd om mig jag har en frisk familj som jag älskar och hoppas detta snurrande ska flytta till någon annan.
Ha en underbar helg /Kraaam Theres

torsdag 15 maj 2014

Lite efter...


Ops ett litet uppehåll blev det är minsann… sköna maj välkommen firades i min gamla hemstad Boden hos kära syster. Givetvis gick vi ner till den stora brasan,hör liksom till att se när det tänder(mest för barnens skull). Träffade min bästa vän sen tonårstiden direkt när vi svängde in i stan, och lyckan var gjord vi kramades och pratade en stund. Vet inte vad det beror på att tiden gör så man glider ifrån varandra på ett eller annat sätt, men nu hoppas jag vi får träffas framöver och prata i kapp alla år.

Kvällen till äran hade även stora syster en liten kille på besök(hon är nämnligen mormor till en söt 3 åring) och Tilda hade tur att få åka i hans cykelkärra.

Vi åt gott och trevligt sällskap, kan verkligen inte bli bättre.
Kram Theres