onsdag 30 juli 2014

Bröllopsdag...

Idag har vi 9-årig bröllopsdag, jag firar själv i år eftersom kära mannen är i Norge på fiskeresa. Tiden går verkligen fort, förstår mer och mer dom som är äldre och säger att åren bara springer fram.

Kram Theres

lördag 19 juli 2014

Mitt dröm sommarhus...

Att ha en sommar vän är underbart både som vuxen och barn… jag ha en jätte fin vän på våran ö där vi tillbringar somrarna. Och det bästa är att min killar är med hennes son och alla trivs med varandra.

Hon bor verkligen i det finaste huset på denna ö, ett riktigt dröm hus som jag lätt skulle kunna flytta in i. Kakelugnar, järnspis, trägolv, höga gamla golvlister, höga fönster som är renoverade, punchveranda m.m

Kram Theres

onsdag 16 juli 2014

En helt vanlig sommar dag...

Finns inget härligare än att vakna först av alla en sommardag, tidigt tidigt när hela ön sover. Ta med sig en tekopp, en bra bok och en filt och slå sig ner på bryggan och vänta på soluppgången. Är verkligen något magist över det.

Sen fortsätta dagen, med bad och skoj.


En fångad fisk med bara händerna hör ju inte till ovanligheten hos oss. (har en fiske tokig son som alltid lyckas hitta något i vattnet när han badar).
Lunchen på bryggan i solen, och mera bad.




Avslutning av en helt vanlig dag för oss på sommaren med ett dopp och en god vän med bastu och solnedgång. Kan verkligen inte bli bättre.

Sommarkramar Theres

måndag 14 juli 2014

Loppis...



Älskar gammalt porslin, helst vitt och nött gör det bara finare. Var på en liten loppistur i helgen, tyvärr inte så många fynd. Lite tråkigt när man redan i dörren på loppisen möts av den stora lastbilen med uppköpare som åker runt i vårat land och köper upp saker. Men ett fynd blev det, ett gammalt gustavsberg fat och med gamla stämpeln.

Kram Theres

söndag 13 juli 2014

Sommar korg...

Älskade sommar och strandlivet fortsätter… hittade denna underbara korg någonstans på nätet och bara älskar den. Önskar tips var man kan köpa korgen, helst på nätet. Har tyvärr inte lyckats hitta den någonstans:( men håller tummarna att ni har tips.

Sommar kramar från  mig /Theres

torsdag 10 juli 2014

Sommar...

Åter i paradiset i lugnet och bort från all stress. Här tar vi dagen som den kommer och äter när magen kurrar.

Mormor och Morfar har varit här några dagar och då fixas det lite över allt. Äntligen kom det ner en till brygga så alla båtar rymms och slipper vara uppdragna på land. Och en perfekt badbrygga blev det också.

Och inte oväntat när storfiskar kommer (pappa) så väcks man på morgonen till denna lilla fisk:)

Lillan har fått simhud mellan tårna dom senaste dagarna, underbart med sommarvärmen som kom till vårat avlånga land. Och jag som längtat till utlandet men som tur var inte bokat någon resa för känns som vi är i utlandet( alltid bra att spara pengarna).

Äldsta sonen är på hockeyskola i veckan och trivs i en ishall i denna värme.

Nu blir det att doppa tårna  och njuta av dagen.
Sommar kramar till er alla/Theres

onsdag 9 juli 2014

Odd Molly...

Odd molly…ja vad kan inte avsluta en tripp i storstan med en tur förbi Barkaby outlet och favorit butiken. Fyndade några underbara saker som visas närmare kyligare årstid.

Lycklig mamma som satte sig i bilen norrut igen.
Kram Theres

tisdag 8 juli 2014

Skansen...

Älskar verkligen att strosa omkring på skansen, och titta på alla gamla hus och byggnader.

Vem skulle inte vilja bo i det här lilla huset med odlingar.


Underbar trädgård och framför allt skylten.

Kram Theres

måndag 7 juli 2014

Forst. Grönan


Fortsättning från våran dag på gröna lund. Vi vet att det bor ett litet spöke hos oss, ett ganska sött ett också:)
I år skippade jag att gå med i spökhuset utan överlät det till mina kära man och killarna. Är inte min grej var så rädd förra gången att jag skrek hela tiden och trodde nog jag skulle kissa på mig. Men när storebror kom ut så såg han ut som ett spöke och var helt slut.

Lillan valde givetvis det största djuret så hon måste klättra på en stege för att ta sig upp.

Och visst har man hjärtat i halsgropen när tvillingarna slungades upp i luften… men tjöt av glädje.

Bästa storebror avslutade lillasyrrans kväll med att åka släng gungan med henne.
Kram Theres

torsdag 3 juli 2014

En liten tur...

Just nu är vi i stockholm på en liten semester tripp med hela familjen. I går var det en heldag på Gröna Lund och Skansen som stod på önskelistan. Vi åt mat på en mysig resturang på grönan, allt var i sjötema och jag skulle lätt kunna ta med mig nästan allt i inredningen.


Golvet var målat som en stor världskarta och i taket fanns det segel. Ja ni ser ju själva…lamporna och pallarna hade lätt kunna få plats i våran bil hem...

Mer från våran dag kommer.
Kram Theres

tisdag 1 juli 2014

Svart och vitt...


Har länge velat göra om våran lilla toa på nedre våningen, helst med kakel på väggarna och rutigt golv. I vintras fick jag ett ryck och målade upp väggarna med lite ny vit färg och la helt enkelt in en golv matta(endast 100kr) ovan på det gamla röda plattorna. Kändes som en enkel lösning tills den dagen kommer när min kära man orkar och känner att nu är det roligt att börja på ett nytt projekt:)

Ordspråket ovanför toaletten fick hänga kvar, och badrumms skåpen fick bli svarta. 

Sommar kramar till alla där ute/Theres