söndag 30 november 2014

1:a advent

Kikar in och vill önska alla en trevlig första advent.

Kram Theres

lördag 29 november 2014

Tid och rum...

Här snurrar hjulet på, med barn jobb och allt som hör till. Hinner inte riktigt med allt just nu som jag skulle vilja. Har hoppat på ett extra jobb förutom mitt ordinarie jobb på vårat kontor hemma. Hur tänkte jag nu…från att ha jobbat med tre olika jobb gick jag ner till ett för ca 2 år sedan och tyckte livet var underbart och tiden räckte nästan till.

Och nu för ca 3 veckor sedan ringde en affär här i stan och behövde mig extra:) och visst var det smickrande kunde inte säga nej. Brukar verkligen skämta om att jag aldrig sökt ett jobb utan jobben har ringt mig och nu blev det så igen.

Så här innan julen med allt som hör till och jag som planerade för en lugn och skön december, där jag bland annat verkligen skulle prioritera mig själv blev det lite annat. Men roligt på samma gång, därav har bloggen blivit lite drabbad.

Kramar till er alla/Theres

söndag 9 november 2014

Inte länge kvar...

Nu är det verkligen inte länge kvar tills allt mysigt julpynt kommer fram. Längtar verkligen i år, julkänslorna har kommit tyvärr lite tidigt så det är risk att dom hunnit försvinna innan julafton.Men känns helt rätt att börja smyga fram saker lite då och då så tiden att njuta blir längre.

Ha en fin dag alla/ Kram Theres

torsdag 6 november 2014

Köket del 6...

Nu kommer fler bilder med risk för att det börjar bli tjatigt så lovar jag att inte visa kök på ett tag.

Är verkligen super nöjd efter våran lilla make over. Tänk att det kan göra så mycket med att byta till vita bänkskivor,plocka ner några hörnskåpar,en ljusramp ovan diskbänken, nya luckor och skåpdörrar och en ny diskbänk( ops det blev inte så lite i slutändan).


En gammal hylla på väggen istället för väggskåp:)



Älskar diskbänken och med den rostfria listen i bakkant. Inga gardiner för tillfället, tänkte hänga upp hissgardiner men min kära man tyckte vi skulle vara utan så det får bli så.Nu är det bara kvar att fortsätta mitt letande efter en likadan lampa jag har i lilla fönstret behöver verkligen en till och älskar den(tyvärr köpt för flera år sedan).

Kram Theres

måndag 3 november 2014

Kök del 5

Äntligen vita bänkskivor på plats, blev enkla från Ikea som är riktigt prisvärda och fina. Kakel plattorna som gick sönder vid bytet av bänkskivorna är fogade och det börjar kännas klart.

Nu är det bara byta ut alla skåp luckor och låd fronter till nya, kommer nästa gång.

Kram Theres