torsdag 29 oktober 2015

Kvällen är räddad...



Som vanligt var kylen helt tom så det var bara åka till affären lite sent och handla några påsar(som kanske räcker till frukosten) gick en sväng förbi tidningshyllan och kände att dessa tre godingar fick följa med hem i påsen. Kan verkligen inte tänka mig ett bättre sätt att förgylla kvällen med.

Kram Theres

Snart kan jag inte hålla mig längre...

Åh snart kan jag inte hålla mig längre, när november månad kommer är det faktist lagligt att få börja pynta inför julen. Hittade denna fina bild från farstukvisten...

Min tanke är att jag ska hinna njuta innan julen eftersom det är den bästa tiden. När julen är över åker pyntet bort fort.

Kram Theres

tisdag 27 oktober 2015

Höstväder...


Finns verkligen inget att klaga på  när det gäller höstvädret här i norr, visst hade vi en inte så bra sommar men hösten blev tusen gånger bättre. Njuter ute under lovet, med grillning på gården, lite krattning av löven som fallit och en god tekopp i solen. Kan verkligen inte bli bättre.



Önskar alla en fin dag/ Kram Theres


måndag 26 oktober 2015

Höstlov.

Här hemma kör vi höst lov för mamman och alla barnen. Kan både vara härligt och väldigt fullt upp.

Farstukvisten har blivit lite ommöblerad, soffan från köket fick flytta ut dit och min gamla klaffbord som följ med mig sen jag flyttade hemifrån och fungerade i många år som köksbord. Min pappa lutade av det till mig då och sen dess har det fått vara träfärgat och känns rätt att inte måla allt vitt.

Längtar tills alla jultidningar börja komma,kanske till helgen om man har tur då kan jag inte låta bli att köpa alla och njuta varje morgon vid köksbordet.

Kram Theres

fredag 9 oktober 2015

Slagbord...

Gammalt nytt bord i köket...

I veckan gjorde jag nog ett av mina bästa fynd någonsin via fb köp och sälj sida, det var en som sålde ett slagbord för endast 200kr fast pris:) har ett liknande sen tidigare i punschverandan och letat ett till köket och inte trodde jag att det nästan gick hitta ett gratis.

Färdig nött och klart, tror inte ens jag ska måla det i daxläget utan njuter av det nötta. Passar så bra till mina kyrkbänkar.

Nu blir det fredags städning och fylla kylen sen helg.

Kram till er alla från mig / Theres

tisdag 6 oktober 2015

Höst ute...

Här i norr är det riktigt höst nu, frost i natt och -5 grader på morgonen när barnen cyklade till skolan. Och som vanligt får man smått panik, var alla vantar,mössor och varmare jackor är.

Dom sista sommarblommorna tog kylan i natt, så det var verkligen dax att byta ut till lite mer höst blommor.

Blev en sväng till skogen i helgen och plockade både små granar till balkonglådorna och kuddmossa till julen som smyger sig närmare.

Pyntade en gammal cykel som väntar på att bli vit när tiden finns.

Kram Theres