lördag 23 maj 2009

Hemma igen...

Här har det hänt saker må jag säga. Efter att ha varit i värmen i en hel veckan och bara latat mig, är det skönt att vara hemma igen. Sommaren har verkligen kommit på allvar nu, björkarna har slagit ut och det blommar snart över allt. Jag njuter verkligen av alla underbara minnen man får under en veckan i utlandet, båda av barnen och min underbara mamma.
Vi möttes av en överraskning när vi kom hem i går, morfar har varit på gång igen. Nu var det dax för en egen lekstuga för Tilda, pojkarna har tidigare fått både ett sjörövar skepp och en trädkoja uppe i ett träd av min underbara pappa som är något utöver det vanliga.

Våran egen prinsessa har redan börjat bära ut möblerna till sin egen stuga. Om Tilda fick bestämma så skulle hela lekstugan bli rosa, en älsklings färg som går hem just nu. I morgon blir det målning för mig så det börjar närma sig en färdig lekstuga, mer bilder kanske kommer nästa helg om den är klar. Tack för alla kommentare ska försöka hinna ut till alla er imorgon.
Kram Tess5 kommentarer:

Vit Spets sa...

Välkommen hem!
Såååå underbart att åka iväg tillsammans. Härlig pappa Du har som spikar ihop en alldeles egen liten stuga till Tilda.

Här hemma så kom barnen hem igår & jag har sovit som en prinsessa ;-)

Vi arbetar för fullt på vårt lilla projekt.

Ha det gott
Kramis
//Siv

Lilla huset på prärien sa...

Men guuud vilken morfar dina barn har!! Vad underbart - åh vad avis jag blir. Ingen av mina föräldrar engagerar sig så i sina barnbarn. Kul med lekstuga! Förstår att dottern är exalterad!

Kram Jenny

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Gud vad härligt med semster..! Jag ska leta flaskor och hittar jag några hör jag av mig.
Kram Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Välkommen hem, förstår att ni haft det härligt. Vilken överraskning med lekstugan. Så gulligt, när hon bär sina saker, bra foto.
Ha det gott
Kramis AnnaMaria

Inspiration i vitt sa...

Hej Teaa, hoppas du är rikigt utvilad nu och fått mycket ny energi.
Vilken underbar pappa du har, vem som helst är avundsjuk på det. Vad glad din lilla flicka ska bli när allt är klart och hon kan leka där.
Måste fråga? Vilken bilaga är det du menar att jag är med i, nåt som jag missat ? Eller så måste det vara nån annan? Hoppas att du kan svara snabbt.
Kram på dig/Ingela.