måndag 5 april 2010

Födelsedag...

Det är verkligen ingen vanlig dag i dag, utan min födelsedag. Och inte bara min egen dag, utan även min först födde sons dag också. För 11 år sedan föddes våran efterlängtade lilla pojke som nu blivit stor. Inte hade jag kunnat föreställa mig en sådan underbar skatt i födelsedagspresent.
Och visst det är något magist med den förstfödde, även om han växer och tyvärr blir stor så är han ändå mammas pojke och kommer förhoppningsvis alltid vara det. Just nu är han i ett skede i livet när han slits mellan tonårspojke och mammas lilla pojke som gärna skulle vilja rymmas i mammas famn.
Visst jag kan erkänna att lite knepigt är det när två fyller år samma dag, och framför allt på morgonen när man ska ligga kvar i sängen och sova när man blir uppvaktad. Och barnslig som jag är så vill jag också bli uppvaktad på sängen med paket och sång.Så efter vi hade sjungit i stugan för lillebror som vi kallar han, var det bara hoppa ner i sängen och lossas sova igen. Men visst var det värt det, en ny Odd molly fonda dress var så vackert inslagen i rosa papper till mig.Och med den stora fjärilen på ryggen, sommarens favorit kommer den nog att bli när jag sitter på bryggan på kvällarna och lyssnar på måsarna som skriker.
Och till mig själv ett nytt rosa armband.Nu är vi hemma igen efter en liten påsktur till stugan, så imorgon blir det mera kalas här hemma för släkten.
Kraaam Theres

10 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh du..GRATTIS i efterskott !! Sååå fina presenter du fick !! Vad roligt att ni fyller år på samma dag !!
Ha det gott
Kraaaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon och stort Grattis till er bägge i efterskott, jag tycker det låter kul och fylla år samma dag. Jättefin tunika, såna presenter vill vi ha. Och armbandet är jättefint, härlig färg.
Ha en fin dag
Stor grattiskram
AnnaMaria

corrina sa...

Grattis till er båda ch hoppas ni får en fin dag. Kram

Boviksmarinan sa...

Hej hopp!!
Har du kvar ngn kamin spegel. Isf är jag spekulant:-). O har du öppet på onsd så kan jag komma förbi?//Kram L Skellefteå

Inas sa...

Hej Vännen!
STORT GRATTIS TILL DIG!
ja, vist är man lite barnslig men vad gör det... och vad vacker dress den är du värd. Och så är det ju något speciellt med den förstfödde, jag har bara en men det är något fantastiskt. Ha en fortsatt underbara dag, Goa kramar på din dag, Ina

Boviksmarinan sa...

Hej hopp igen...
Då tingar jag spegeln bums. Bara säg när jag kan komma i veckan så dyker jag opp & köper den vita spegeln. //Kram L

hemma hos lilla mej sa...

Grattis i efterskott!!!Vad fina presenter du fick!!!!Får man fråga var tunikan och armbanden är inköpte.Det blev kärlek vid första ögonkastet.Vad skoj att ni fyller år samma dag.Vilken lycka att få barn på sin födelsedag.Ha det gott Vårkramar Rita ♥

Lilla gårdshuset sa...

Grattis i efterskott. Vilka fina presenter, men den bästa av alla är nog sonen för 11 år sedan;).

Kramis/Heléne

Villa König sa...

Happy Birthday to you!!! And also to your son. Have a great time and day! Hugs Yvonne

Marie sa...

Grattis till både dig och sonen, hoppas ni fick en riktigt mysig dag! Underbara presenter du fick!

Kram Marie