onsdag 15 december 2010I dag har jag haft min lediga dag denna vecka, pyjamasen åkte inte av förrän vid middagstid när jag skulle öppna Gårdsbutiken( ett priviligium man kan unna sig som egen företagare). Lyser lite med min från varo sånt är livet när vi har 2 företag i samma familj, tiden finns inte vissa tider på året.Men snart är det jul och ledigt... Mina gamla lådor fick komma fram i dag med lite julinspiration i. Känns som om det blir den första julen sedan jag föddes med så lite pyntat, i mitt hem brukar det bara lysa jul med röda saker över allt. Men jag måste erkänna för mig själv att i år orkar jag nog inte på samma sätt som förr om åren.

Fast än hinner jag, julklapparna är klara och inslagna brukar inte ske förrän natten innan julafton när jag tror att det ska vara mysigt med uppesittarkväll och allt. Och paniken smyger sig på när alla lagt sig och hälften inte är inslagna. Men i år har jag prioriterat bort några måsten så det inte blir lika stressigt, älskar att baka men tiden fanns inte ja vad händer min älskade mamma har fyllt även min frys med julens alla goda bakverk. Tack mamma jag älskar dig du vet hur du ska göra mig lycklig.
Kram Theres

8 kommentarer:

Skatan sa...

Godmorgon!

Ja du, även här prioriteras det bort en del för att orka hela vägen året ut...Det faktum att spisen ännu inte har kommit till det nya köket hjälper oss på traven. Stört omöjligt att baka eller bjuda på stora middagar. Ganska skönt ;)

Önskar en fin dag.

Anna

Skatan sa...

Ugnen skulle det ju ha varit...

Annelie sa...

Gomorron vännen,ja det är bra att prioritera nu till jul,för det blir det ändå oavsett..:))Jag tar det väldigt lugnt..Å vilken snäll mamma du har tur att dom finns..lr hur..:)) Ha en riktigt mysig dag nu och ta de lugnt...KRAAAM/Annelie

Ett Vitare Hem sa...

Man måste prioritera ibland, det är ju julstämning man vill uppleva inte en massa negativ och jobbig stress.....
Ha en fin dag!
Kram/Lena

Hem & Drömmar sa...

Här hemma får vi lov att prioritera ganska mycke iår. Jag har varit dålig ett tag nu och tappat all ork, hoppas hinna det viktiggaste inan jul iaf. Önskar jag kunde låna din mamma ;) hihi.
Vad fint du arrangerat med lådorna.
Ha de så bra, kram Ing-Britt

Nattmia sa...

Vad fint du pyntat, man behöver inte så mycket för att få juligt och mysigt..

Kram Mia

Mariette sa...

Hej!

Inte måste man så mycket..skönt att höra att vi är fler som inte gör allt, ja inte ens hälften faktiskt..*ler*..

Gulligt av din mamma att baka...det gjorde hon säkert med glädje.

Kram Mariette

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

God morgen!
Ja, i blant får man nyte og vasse rundt i pysjamas til langt på dag, tiden før jul går så fort at iblant blir det knapt tid til å puste. Heldige du som har mamma som fyller frysen -jeg har en slik god mamma jeg også- veldig glad for det!:)
Ha en fin dag.
Klem