söndag 9 januari 2011

Soppterin

Längtar verkligen till våren, här har snön vräkt ner dom senaste dagarna det vill aldrig sluta. Det enda positiva är temperaturen som har legat runt noll idag, så nästan lite vårkänslor. Julen är undan städad, och genast vill jag göra om överallt på en och samma gång. Rensar glädjen har också kommit, finns det något skönare än att göra lite plats i skåpar och lådor på saker och kläder som inte används. Hann även med en liten loppis sväng, äntligen stod den där en soppterin utan lock....var bara tvungen svänga förbi blomsteraffären och hoppas att lökarna kommit och så var lyckan gjord. Idag blir det jobbar dag, ha en bra dag och lycka till alla som börjar om efter ledigheten.
Kram Theres

4 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Så härligt med lite pärlor i soppterinen, känns verkligen vår. Här har vi även haft en helg med vårkänslor ute, solsken och takdropp har vi kunnat njuta av.
Ha en skön start på veckan, kram Ing-Britt

Anonym sa...

Skickar ut en varning: Tim fick magsjuka i natt. Så då vet du vad ni kanske har att vänta. Tilda och Olliver ligger väl risigast till som var här och lekte igår...
Jag har varit på Kvantum och handlat cola och blåbärs soppa och hyrt film till mig och barnen! Så vi myser på här mellan spyorna!Man får göra det bästa av situationen!
Ha det bra!

Anna sa...

Ja det går från jul till vår i en väldans fart...bara o hålla i o hänga på!!

Hoppas jag SNART får tag i pärlhyacint snart...vill våra till det här hemma!

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej!

Vilken härlig bild du har och bjuder på! :)

Man får bara sån lust att åka iväg till blomsteräffärn och handla..
Men jag ska nog åka till helgen!

Vilken härlig blog du haar!
Och butik!

Vilken tur att hitta en sån fin terrin!

Ha en bra dag!

Kram