torsdag 5 maj 2011

Drömmer om en vit trädgård!

Ny årstid och nya projekt...om inte i verkligheten så finns dom i huvudet. Nu längtar jag ut och få jobba i trädgården ett nytt växthus skulle sitt fint efter det gamla rivdes förra sommaren när altanen skulle byggas större. Gamla fönster finns redan men det är värre med arbetskraften och orken som behövs för att genomföra drömmarna jag önskar. Kan varmt rekomendera denna bok "Drömmen om en vit trädgård", bläddrar i den på kvällarna och drömmer mig bort och det är tur drömmar finns.

Ha en underbar dag och ta hand om varandra.

Kram Theres

4 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag måste nog också ta och kika i den där boken. Antar att man kommer att somna gott på kvällarna om man avslutar dagen med några sidor.

Kram Teres

Jenny sa...

Åh, jag har sett den där boken, kanske borde inhandlas... Ibland behöver man något fint att vila hjärnan och ögonen på för att lättare kunna komma till ro inför natten...

Villa Carl Larsson sa...

Den verkar jättefin den boken. Inte för avancerad då? En del trädgårdsböcker riktar ju in sig på tropikerna och allt för avancerade miljöer.

Kram Josefin

Lisa.L sa...

såg den boken på ica maxi, kanske man skulle ta och köpa den :D det e hur mycket som hellst som man vill göra på gården ;P kram