tisdag 20 december 2011

Jul på bordet...

Julen börjar smyga sig fram lite här och var i huset, plockade in en gammal trälåda från garaget som jag spanat länge på och inte riktigt vetat vad det ska användas till.Men med lite nytt och gammalt går det förvandla till en fin dekoration på julbordet.
Huset fylls just nu av doften från hyacinter i alla vrår, blir en sväng till blomster affären även i morgon för att fylla på förrådet med färska blommor. Kanske en liten tulpan bukett, krispigt vita i en kanna till köket kan det bli. Visst är det konstigt att man kan längta efter vissa blommor på olika årstider,just nu är det pärlhyacinterna som gärna skulle få dyka upp direkt efter julen. Bara älskar när vår lökarna börja komma i butikerna.
En tomte får även vara med från min samling av gnomen tomtar, tyvärr har jag ett mysterium att lösa. Har nämligen råkat bära undan min kartong med just dessa tomtar, och kan nu inte hitta dom. För mig brukar tomtarna alltid få komma fram till julen och gärna långt i förtid och ibland få stanna kvar tills våren.Blir att leta vidare i morgon.
Lådan står på bordet i punschverandan där vi kommer äta julmaten även i år. Linne duken ska strykas och lite mer pyssel väntar.
Kram Theres

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Men åhhh så fint..vilken söt gammal låda du har tagit fram o pyntat så fint..
Kraaam Anette

Hem & Drömmar sa...

Så fint du har pyntat i lådan. Jag ska oxå till blomsteraffären idag har beställt iskonvaljer och hoppas de har kommit idag.
Ha de gott, kram Ing-Britt

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Så fint du har pyntet, en drøm!
Ønsker deg og dine en riktig god jul!