torsdag 19 januari 2012

Operation byta golv...

Nya projekt har börjat här hemma, hur jobbigt det än är att starta något och slutföra det påbörjade. Lyckan när allt är klart och man hoppas på att det ska bli som man föreställt sig. I våran inre köks del har det legat kvar ett så kallat klick golv, som vi la in för 11 år sedan. Har nästan aldrig trivs med denna typ av golv, svårt att hålla rent allt syns(vatten droppar, ränder efter man skurat).Sagt och gjort på morgonen innan jag åkte på mitt andra arbete började jag riva och sedan var det bara fortsätta i kväll. Puh säger jag bara, under klickgolvet kom en grön gammal golv matta fram, en skiva spikad med miljontals små spikar och slutligen kom dessa plankor fram(som tyvärr inte går spara som golv även om jag hann fantisera iväg).
Min dröm har varit rutigt golv, vitt och grått så det är lite spännande om det blir bra eller så inte. Vet inte vad jag egentligen gör om det känns helt galet när det är klart, lite magpirrigt är det. Håller även tummarna att vi bygger om skafferiet så det blir lite djupare och plockar bort en garderob och några dörrkarmar som inte används.Men vi får se vilken sida min kära man vaknar på imorgon kanske det bara blir golvet???
Kram på er alla.
Theres

10 kommentarer:

Gabriella sa...

god morgon!
så spännande, är helt säker på att det kommer bli superfint.
ha det gott!
Kram Gabriella

LantlivsAnette sa...

Ojjj..ojj ..ojj nu händet det grejer vill jag lova !! Jag förstår att du ville riva bort golvet, vi hade ett sånt i hela vardagsrummet o matsalen, nu har jag vita trägolv, vilken lycka...och vilken skillnad !! Så roligt att få följa detta, jag vill också ha rutigt golv, men jag har aldrig lyckats klura ut hur man målar det...du får visa !!
Kraaam Anette

Hem & Drömmar sa...

Oj vad här händer grejer. Visst är det tråkigt med dessa gamla klickgolv.
Hoppas nu din man är på väldigt gott humör ;).
Kram Ing-Britt

Mariette sa...

Vad roligt med projekt! Får hoppas mannen är med på skafferiet också!
I vilket fall som helst så HAR du ett skafferi..*hihi*...det önskar jag också att vi hade i vårt hus...

Ha en fin helg!

Kram Mariette

SIMONA sa...

many change in you house...i like your klichen

Lisa sa...

Hej där..Ja om det blir som du vill tror jag iallafall att det kommer bli hur läckert som helst. Önskar dig en fin dag...

Kram Lisa

The Rosegarden in Malevik sa...

Hej Theres
De där blir nog bra :)
å missa nu inte...

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

De e kul att vara med....
VÄLKOMMEN
Håkan

Maria Engström sa...

Vilken arbetsmyra du är! Jag målade mitt köksgolv rutigt för ett år sedan. Förbered dig på mycket jobb för det var mer jobb än jag någonsin kunde ana. Jag målade och tejpade som en galning. Jag är jättenöjd över resultatet, men jämfört med mitt gamla trägolv så syns all smuts mycket mer än tidigare, men det är det värt. Du får komma förbi och kika om du har vägarna förbi. Lycka till!/Maria Engström

Marie sa...

Vilket spännande projekt, kommer definitivt bli toppenbra!

Kram Marie

vi i villa ville kulla sa...

Men va spännande att få följa.Jag vill ha vita golv överallt vi får se va som händer här!!!
Kramar Lotta