onsdag 3 oktober 2012

ODD MOLLY...

Jag svävar fortfarande på moln... tänk att i min  lilla stad hände det annorlunda saker i helgen som var. Odd molly hade packat ihop ett lager med provplagg och 2:a sorterings kläder och kört upp till norrland. Givetvis stod jag där på fredag morgon klockan 08:00 när dom öppnade eftersom jag trodde det skulle vara rusning, men så var inte fallet. Älskar Odd mollys kläder men givetvis är det en egen stil, så antingen gillar man eller dissar man.


Lyckades fylla två stora påsar för 2000kr, tvyärr är det ju nästan alltid dom små storlekarna det finns mycket av och en 1:a odd molly är liten...men jag ska inte klaga känns som om jag inte behöver köpa kläder på en lång framtid. Visst när det är andra hans sortering kan det alltid vara några små fel på en del plagg(någon söm som behöver sys eller knapp som saknas) men när man är en sömmerska i grunden så är det inga problem.
Julklänningen är redan ordnad och väntar på att få användas, mycket rött blev det. Love it...
Visar mer en annan dag.
Kraaam alla/Theres

7 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nämen jag dör alltså !! Himmel..där hade jag velat vara jag också..du verkar ha fått tag i riktiga go bitar...vilken lycka !! längtar tills du kan visa oss mera !!
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Lyckost! Jag hade hängt på låset om jag bott där också. Så fina saker du köpt.
Kramar
AnnaMaria

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ja, vilken lyckans ost! Ibland har man tur... En sådan där superduperrea, när man gjort världens fynd, det kan jag leva på i flera år och bli glad när jag tänker på det!

Kram
Petronella

Anonym sa...

Ha ha, förstår du så klantigt jag var... Jag visste inte om det men jag var på stan i fredags och då fick jag se utförsäljningen men jag hade så bråttom till min klipptid så jag tänkte titta in sen. Fin i håret rusade jag vidare och tänkte att jag skulle unna mig en snabbsväng till Spets o ting och insupa lite fint...jag glömmer alltså bort Odd Molly...förvirrade lilla ärthjärna...
Såg att det bara var en storlek de sålde o den hade nog inte passat mig men jag kan tänka mig att det fanns lite fina sjalar o piff o sånt... Ja.ja, jag sparade säkert lite pengar iallafall... Ha en bra dag!! /Maria Wiklund

Emma - Från min sida sett sa...

ÅH så kul, förstår att du fick med dig mycket fint hem:)

Vilken fin blogg du har!

Ha en fin dag!

Tess på Tilda och Mamma sa...

Men Maria att du glömde bort, dom hade nämnligen ett inre rum med 2:a sorterings kläder i alla storlekar säkert hade du hittat något fanns mycke små fynd.
Kram på dig/Theres

Tess på Tilda och Mamma sa...

Men Maria att du glömde bort, dom hade nämnligen ett inre rum med 2:a sorterings kläder i alla storlekar säkert hade du hittat något fanns mycke små fynd.
Kram på dig/Theres