måndag 18 mars 2013

Fynd...

Ibland älskar jag bara blocket, har ett tag letat en dubbel skolbänk till lillans rum när det ska byggas om och det har ju inte varit lätt. Men vips fick jag ett tips av en vän att det låg ute på blocket och till på köpet inte i södra Sverige utan bara 8 mil bort.Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken av modellerna jag kommer att använda så köpte jag båda osätt. 

Den ena bänken sitter det fast en skolbänk på och den andra har inget att sitta på utan då blir det stolar.(Fynd 200 kr styck.)Tror det lutar åt den med fast bänk, tanken var att den kommer få lite vit färg men eftersom den är i orginal så måste jag nog tänka efter lite granna.Nu hoppas jag bara vi får lite ork och tid över att riva en skrubb i lillans rum och bygga in en säng så det blir lite större. Tyvärr är det ingen lätt sak efter som vårat hus är av sten så måste alla väggar som skall bort bilas bort...
Kram Theres

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilka fina fynd !!! Sååå fina bänkar, kommer att bli fint i hennes rum..!!
Kraaam Anette

Lantligt i smultronbacken sa...

Vilken underbar skolbänk och vilket pris. FYND!
Vi lyckades fynda en vi med och jag vet inte heller om jag ska måla om den eller låta den vara. Den ska in till sommaren så jag får fundera lite till.

Kram Teres

Anna-Leena sa...

Fina fynd du gjort ibland måste man ju få ha turen på sin sida.

Ha de gott
Kram Anna-Leena.

Sirpa sa...

Hej Theres! Den är ju jätte fin! Vilken fynd! Barndom kommer fram även vu hade inte exakt såna men nästan!
Har en skön kväll!
Kram Sirpa♥