måndag 3 juni 2013

Skepp ohoj...

Sommarlov för barnen börjar närma sig och fler än jag vet hur det är med allt som bör hinnas med(skolträffar,dagis avslutningar och inskolning inför skolan i höst, sporter som både avslutas efter vintern och matcher åt alla håll).


I helgen strök vi bara ett streck i kalendern över allt och styrde söder ut till smultronstället för oss.Ön visade sig från sin bästa sida.Inte så många sommar gäster ännu så lugnet kändes på en gång jag klev ur båten.Lyckliga barn som lyckades uppfylla det mesta som hör sommaren till. Picknick på stranden,spigg jackt vid bryggorna,krossar och fyrhjulingar igång efter den långa vintern, och bad hanns också med.


En liten fotbolls match med stor killarna fick avsluta lördagkvällen innan  det blev pinnbröd och korv till kvällsmålet.(får inte glömmas bort är bland det viktigaste enligt barnen).
Våran egen brandstation och post här på ön.

Älskar gå omkring på dom små vägarna och kolla in alla fina gamla hus som snart öppnas upp inför sommaren och bara andas.

Nu är batterierna laddade så jag hoppas orka med dom sista veckorna till midsommar.
Hej för den här gången.
Kram Theres


3 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Det var en härlig tur du tog oss på. jisses vad mysigt ni har haft det.
önskar dig en härlig vecka o du har något att längta till. Kram Beijan

Anonym sa...

Oj vad ni fick stor sandstrand när det var så lågt vatten!
Ser verkligen härligt ut å jag som själv varit ut till er på ön några gånger kan ju också säga att det är minst lika fint å härligt "in real Life" . Ett riktigt mysigt ställe har ni!
/ Granne Veronica

A home far away sa...

Åh vad härligt det ska bli med barnens sommarlove, här slutar de nu på fredag redan, då ska vi fira:)

Må gott!
Kram
Gunilla I Singapore