tisdag 30 juli 2013

Bröllopsdag...


Min favoritblomma Prästkrage, älskar denna blomma som även var i min brudbukett för 8 år sedan. Tänk vad tiden går fort känns som i går vi gifte oss.

20050730 är ett datum som jag nog aldrig kommer glömma, vi hade en helt underbar dag som jag gärna skulle vilja göra om. 

Gick ut och åt med min kära man idag en bröllopsmiddag på ty man hand. Så nu ligger vi i soffan och är så mätta.
Kram Theres

måndag 29 juli 2013

Stug tiden är över för denna sommar...

Min härliga morgon utsikt dom senaste tre veckorna... här sitter jag i lugnet på bryggan och dricker mitt morgon te när små trollen sover som bäst.

Tänk hur mycket man hinner på några veckor,tur jag inte lägger ut alla 2000bilderna från i sommar då skulle det bli en hel bok...
Lillan spanar in morfar när han kommit iland med morgon näten och börjat rensa nattens fångst.




Många båtturer har det blivit med våran nya båt i sommar, vågar inte dela med mig hur många timmar vi kört under dessa veckor.


Strandlivet när det är som bäst, barnen fångar dom årliga grodynglen och mamma fixar fikat och läser tidningar...

Sommarens skor crocs som jag bor i ute på ön, gör inget att dom hamnar i vattnet och för min del super sköna och ganska snygga.(finns många fina modeller till tjejer)


Vad är en sommar utan festival, här väntade vi på favoriten Amy diamond som blev en super idol.

Lilla syster har även lärt sig ro i sommar, något som jag tycker barnen ska kunna när man är vid vatten.

Många fina hus får man se när man är vid kusten och dom alla öar som finns. Älskar det här huset är så mysigt placerat mitt ute på en klippa.


Största grejen för pojkarna var pappans gamla kneeboard som verkligen blivit använd.

Saknar redan havet,båten,lugnet,strandlivet som finns utanför dörren när man vaknar och att bara vara.Men nu är vi åter hemma igen och sporter för barnen har redan dragit igång så det är full rulle.


Säger hej då till ön för denna gång och hoppas hinna ner några gånger i höst.
Kram på er/Theres
ps snart blir det lite mer inredning här på bloggen.

måndag 22 juli 2013

Det blir en dag på havet...

I dag visar sig ön från sin bästa sida, spegel blankt hav och för varmt gör en klänning. Blir en dag på havet./Kram Theres

måndag 15 juli 2013

Loppis...

Älskar sommaren och dom olika små loppisarna man kan hitta. Förra veckan fyndade jag denna fina nötta gamla pinnstolen, tyvärr fanns det bara en hade gärna tagit några fler.
I sommar verkar det vara skålarnas sommar, även denna gamla rörstrandsskål fick följa med hem för endast 35kr. Fler skålar i samma stil hittades på förra loppis svängen och även dom för bara några kronor,
Ha en fin dag alla/kram Theres

torsdag 11 juli 2013

Sommar äventyr...

Varje sommar åker vi upp till Höga Kusten bron minst 1 gång med båten, en liten båtresa/utflykt med familen i kvällssolen.


Visst är det en helt otrolig bro som byggdes på plast i vattnet, jag brukar nästan bli höjd rädd när man åker under den och tittar uppåt.


Den här gången hittade vi en liten gästhamn som vi gick i land med båten och tog en promenad upp till bron.


En blandad skara både av egna och lånade barn.

Målet är en glass vid toppen av Höga kusten hotellet och lite lek i en stor lekpark som passar stora som små.

Ha en fin dag alla i sommaren/Kram Theres

tisdag 9 juli 2013

Sommar utflykter...

Älskar sommaren med dom små utflyktsmål som öppnar och sen stänger för hösten.Här i stan har vi ett fint område vid museumet där det finns en gammal lanthandel med fik och handelsbod man kan handla både nya och gamla saker.

Nu blir det ut i fin vädret och njuta av dagen.
Kram Theres

måndag 8 juli 2013

Rivning projekt...

Operation höst jobb har startat här hemma...

Tänk vad tjurig man kan vara, hade tidigare bestämt mig att när  semestern kommer ska väggen vara borta. Och sen inga krav att det ska byggas under semestern...sagt och gjort vaknade i lördags morgon och tömde hela rummet och skrubb på små saker i mängder.Sen var det dax att slå ner väggen med en slägga

Och eftersom det är sten hus så blir det otroligt mycket svårare när man bara ska bila och hugga ner alla stenar från väggarna och framför allt dammigt. Så nu laddar vi batterierna och fortsätter till hösten i lillans rum.
Kram Theres

söndag 7 juli 2013

Festival i stan...

Vi har haft festival i stan med tivoli och andra roligheter. Tur dom två mindre fortfarande vill gå med mamma och åka karuseller och en och annan lott. Och tänk att det lönar sig ibland att ta lotter. Två över lyckliga barn som hade kompat ihop när dom köpte lotter.

Kan verkligen erkänna att jag är höjdrädd, och inte blev det lättare när jag skulle se på när Pontus åkte denna farliga monster till karusell.

Avslutade med virvelvind som jag själv kommer ihåg hur mycket det snurrade när dom gav extra fart.
Kram Theres

fredag 5 juli 2013

Flaggan på topp...

Äntligen har min nya flaggstång kommit på plats, fick den i 40 årspresent av min kära mamma och pappa. Våran gamla flaggstång hade gjort sitt och har sågats ner och ersatts av en ny fin. Behöll toppen av den gamla flaggstången tanken är att jag ska ge den lite kärlek och färg och sen tänkte jag ställa den intill lekstugan. Ett höstprojekt som väntar...

Allt är verkligen grönt och fint i trädgården, jordgubbarna börjar redan bli röda och tomaterna är inte heller långt borta. Älskar när man kan gå och plocka rikedomar i sin egen trädgård.



Trevlig helg och var rädda om varandra/Kram Theres

onsdag 3 juli 2013

Semester lunken...

Njuter av dagarna mellan jobb och lediga barn, tur i bland att man jobbar hemma och kan jobba undan på kvällarna och vara ledig med barnen på dagarna. Har hängt några dagar på stranden med vänner och bara varit.

Tyvärr blir bloggen satt på sidan om under sommaren men det bjuder jag på. Hoppas hitta lite tid och uppdatera mig, finnas även på instagram tildasmamma73 där jag syns lite oftare.
Ha en fin dag alla/ Kram Theres