fredag 10 januari 2014

Burk kakor...

Fredag och helgen närmar sig, och denna gång är den verkligen välbehövlig. Första skolveckan för barnen efter jullovet är verkligen en pina både för barnen och oss vuxna. Eftersom vi hade vänt dygnet helt och sov till nio-tio på morgonen(vilket aldrig inträffat) och nu skulle denna underbara väckarklocka ringa före sju på morgonen har jag känt mig sjuk hela veckan och gått omkring som en zombi. Och barnen har inte riktigt varit på topphumör, men nu hoppas vi på lite mer vila i helgen och att ordningen kommer tillbaka.

Innan julen hade vi lite vänner på våran obligatoriska Glöggkväll, fick denna burk kakor av en av gästerna som jag igår bara var tvungen prova den har stått där på bänken och bara ropat på mig. Översta lagret i burken innehöll vita och bruna choklad knappar, gah så goda att använda i bakning. Alla ingredienserna skulle blandas och rullas till bolla och in i ugnen. Spännande för jag visste inte vad det skulle bli för kakor. 

Färdiga resultatet blev en kaka liknande cookies super goda.Men jag var verkligen tvungen gömma en plåt för barnen, eftersom jag redan innan dom stormade in i huset med kompisar kunde räkna ut att kakorna skulle hoppa ner i deras magar och ropa på fler…
Så idag blir det gofika med en vän, givetvis en stor kopp te och nybakade burkkakor.

Kram Theres

2 kommentarer:

Våglyckan sa...

Mums vad gott det ser ut :-)!
/maria

Evelyn Theus sa...

I really like your blog. It's so lovely and beautiful.
So I stay here.
Greetings
Evelyn