fredag 29 augusti 2014

SOL...

Äntligen lyser solen här i norr:) känns som det har varit kallt och regnat i tre veckor. Hoppas på lite sol och uppehålls väder i helgen så jag kan krypa ur mitt lilla skal och börja göra lite höst ute i trädgården.
Önskar alla en underbar helg.

Kram Theres

lördag 23 augusti 2014

Höst...

Äntligen helg, veckan som gått har varit mer än fullbokad med jobb, skolstarter och aktiviteter. Känns verkligen som hösten drog i gång med buller och bång. I går kväll försökte vi samla familjen och äta en mysig middag tillsammans, men inte gick det. Tonåringarna bytte av varandra med hockeyträning och fotbollsträning mitt i maten. 

Första brasan för hösten har tänts och kändes helt rätt när kylan har kommit här i norr. Blev en lugn fredag kväll i soffan för halva familjen i alla fall efter första veckan med trötta föräldrar och barn.

Tilda började ettan i tisdags, usch vad tiden går fort kommer nästan ihåg när jag själv började ettan och nu är hon där. Vill stanna tiden en stund och hoppas hon inte blir stor så fort, vi har ju tre tonåringar i huset och just nu räcker det mer än nog.
Ha en fin helg alla/Kram Theres

fredag 8 augusti 2014

Rea...

Känns som det är helg hela veckan under sommaren, blir hur dag vild som helst och måste kolla vilken dag det är i telefonen:)
Älskar sommaren med framför allt små lätta kläder och slipper alla lager på lager som behövs när kallare årstider kommer.Just nu kan man verkligen fynda över allt, klickade hem denna underbara midsommarklänning i mina ögon för knappt några kronor.Känns som en favorit som kommer hänga med i många år.

Ha en fin helg alla där ute/ Kram Theres

torsdag 7 augusti 2014

Sommar...

Vilken sommar känns som den kommer gå till historien…eller så ändras allt här i världen och vi kommer ha denna tryckande värme på sommaren…

Barnen njuter dom sista dagarna innan skolorna drar i gång, drygt en vecka kvar. Själv har vi vuxna börjat jobba igen och för delen att vi har eget företag och att kontoret är hemma är ju att man kan flexa hur man vill bara telefonen är med över allt så jag kan svara när kunderna ringer:)

Kram Theres

lördag 2 augusti 2014

Så nöjd...

Underbara lördag, veckan har sprungit fram. Barnens aktiviteter har dragit igång och kalendern full igen. Ute känns det som hösten har kommit lite granna, svalare på kvällarna, fuktigare och framför allt mörkare.

Hur nöjd kan man vara för en liten järnsäng…skulle kunna ha en hel familj med små sängar, kan inte se mig mätt på den. Planerar redan att mina älskade maileg nissarna kan få sitta här till julen.

Nu fortsätter mitt letande efter en likanden nött järnsäng i stor storlek.

Ha en fin dag alla/Kram Theres

fredag 1 augusti 2014

Järnsäng...

Första dagen på höstmånaden… känns så där även om jag nästan alltid blir inställd på höst när jag kommer hem till huset efter en månad på ön. Redan nu märker vi även här i norr av att mörkret som smyger sig på oss på kvällarna, lamporna tänds och det är faktist mysigt att krypa upp i soffan igen.

Inga många loppis fynd har det blivit i sommar, känns som jag har det mesta och letar det lilla extra…
Och vips stod den bara där en Järnsäng, vit, nött och alldelens gammal som jag vill ha det. Och till på köpet ropade den på mig kom och köp.Känns helt klart som mitt bästa fynd i sommar även om den var lite dyrare men jag övertalade mig själv att det är en gång i livet man springer på en så fin och liten järnsäng.
Kram på er alla/ Theres