måndag 6 april 2015

Påskhelgen...

Åter hemma efter en helg på bästa stället...

Finns inget bättre än åka till sjöboden på höga kusten och framför allt havet, luften och lugnet kan inte bytas ut mot något annat. Och tur med vädret hade vi också.

Blev en liten jobbar helg, som vi hade planerat innan. Bytte ut det gamla altanräcket som var ruttet och kära mannen snickrade ihop ett nytt på noll tid. Några brasor blev det med ris och bråten.Fick lite skruv hjälp av äldsta sonen, när armarna inte räckte till.

Även Påskharen hade hittat till ön, bästa stunden lillan hade längtat till och räknat dagarna. Denna gång hade storebror träffat påskharen när han körde fyrhjuling och fått en karta där skatten var lämnad.

Tror nog aldrig dom blir för stora för ägg jakt:)

Tilda och kompis gick runt och sa Glad Påsk till dom på ön som var där. Över lycklig tjej som hade själv valt tyget ur mammans skåp som vi sydde nytt förkläde och hilka av.
Luncherna grillades ut i solskenet, och bästa vännerna kom över och hjälpte till vid brasorna.Sjöbodarna står kvar på rad, bästa promenad stigen.

Och två födelsedagsbarn (jag och casper) hann vi fira också.


Njöt i solen med ett gott glas bubbel och en ljudbok somnade jag en stund i solen och laddade batterierna innan vi åkte hem sent i går kväll.

Kram Theres

Inga kommentarer: