fredag 8 januari 2016

Mysig Stockholms tur...

Vi inledde året med en liten tur till stockholm, lillan hade fått två dagar med flyg hotel och disney on ice i julklapp med mamma och pappa utan storebröderna. Känns helt rätt att gå över till mer upplevelser i julklapp istället för alla presenter.

Natten innan kunde hon knappt sova, hon hade längtat så till att flyga. Och tur hon inte är flygrädd som mamman, utan njöt hela resan ( var bara mamman som knappt kunde andas under hela resan gillar inte att flyga).

Vi bodde mitt i centrum på Scandic klara super bra läge och nära till allt. Lillan spanade direkt in den franska balkongen som var ovanför frukost restaurangen.

Lite udda och mysigt tre sängar på rad rymdes:)Sen var det dax för huvud attraktionen  Disney on ice, så mysigt och uppskattat.


Säger bara OLOF...och slut numret med Frost var det bästa av alla nummer.

Efteråt hans det med lite shopping på stan och äntligen ett besök på Victoria Secret, som hon längtat och sparat för denna affär blev tre små nessesärer till en lycklig tjej.

Blev middag på Pizza hut och sen stupade vi i sängen efter en lång dag.

Vaknade relativt tidigt och gick ner till frukosten, så mysigt uppbyggd miljö med små stånd med olika teman.


Började morgonen på Junibacken och givetvis provsittning på Lilla gubben.

Var så mysigt att bara åka med den minsta i familjen gäller att inte glömma bort att hon bara är 8 år och vill göra sånt som inte tonårskillarna vill när vi åker hela familjen. 

Hon lekte runt bland Lasse Majas detektiv byrås små uppbyggda byggnader, roligt när hon fick besöka denna miljö och leka runt en stund. Tilda älskar att lyssna på deras böcker på kvällen när hon ska sova.Givetvis måste man hinna leka i pippi huset också får inte missas.


Blev lite mer shopping efter junibacken och wasamuseumet innan vi tog flyget hem till norrland igen.

Är så mysigt med ett besök i våran fina huvudstad,önskar det kunde bli en tradition att börja året med.

Kram Theres

Inga kommentarer: