måndag 14 november 2016

Sista dagen i Fort Lauderdale...

Sista dagen hängde vi runt poolen efter utcheckningen, en del tränade,fiskade och sen samlades vi för en sista bad och dusch innan vi skulle börja röra oss från detta fina ställe.

Vanligt med små pooler här i florida, så ofta har vi fått ha den för oss själva. Stor och liten busar och gör konster en sista gång. Åkte till sawgrass mill och åt middag och lite sista shopping. 

Flyget hem gick 21:00 och på slutet blev det lite panik när vi skulle tillbaka till flygplatsen, kära mannen kom på att han behövde tanka bilen för det som var i tanken skulle inte räcka. Och det är inte lätt att hitta en bensinstation när man nästan är ute på storavägarna... och filer över allt. Men det löste sig i sista stund, och vi hann i tid. Blev en vaken flygresa hem för mamman så lagomt jetlaggad och trött när vi landade i stockholm och behövde vänta 3 timmar tills nästa flyg tog oss till norrland.

Och gissa om vi fick en super välkomnades, pappa/morfar som hämtade oss och mamma/mormor som städat hela vårat hus, tvättat allt i tvättstugan, och dukat fint och serverade hennes hemma gjorda köttbullar. Finns inget godare och det barnen önskar sig när mormor frågar alltid..

Kram Theres

Inga kommentarer: