söndag 21 mars 2021

Stockholm...

En helg i storstan för lilla familjen nu mer när killarna flyttat. Tror det var välbehövligt för alla och främst för våran fina tjej. I dessa tider är det verkligen synd om oss alla men tror man ska tänka lite på barnen/tonåringarna som förlorar allt från klassen,idrotter och kompisar när man ska hålla sig hemma och allt på avstånd. Så detta var nog det bästa som hänt henne på riktigt länge.
Enda stället vi upplevde det var mycket folk på var flyget, där var det proppfullt. Men annars på arlanda express, hotellet är det inge folk alls vi var i princip ensamma. Första stoppet blev Joe & Juice, älskar detta ställe och önskar verkligen det skulle komma till norr.
 

Shopping på stan där vi kände oss mer trygg än någon annan stans, var helt tomt över allt. Tänk er gå på drottninggatan i Stockholm en fredag och du möter 4 personer.
Tanken med våran resa var att äntligen få träffa sonen och hans tjej, som bor i växjö med var uppe i stockholm för att vi skulle få ses. Är inte roligt att inte ha alla barn samlade, gör verkligen ont i mamma hjärtat.

Kram Theres 

Inga kommentarer: