tisdag 20 januari 2009

Du är inte klok...

Ja det sa verkligen min man, åt mig i Stockholm i helgen. Inte nog att han hatar att shoppa, så har han snällt väntat vid varje affär jag gick in i. Eller rättare sagt provat alla bänkar, pallar, stolar som finns. Men när jag till på köpet gick in i en blomster affär, och kom ut med 2 underbara ranunkler i kruka. Var nog måttet rågat. Men dom var bara underbara och jag hade fått vårkänslor, lite pirr i magen. Och eftersom jag bor i norr kommer inte denna underbara blomma i kruka ännu hit. Blomster affärerna skyller på att det är för lite ljus, och det innebär att dom vissnar.

Fick även besöka en av mina favorit butiker, som jag nog alltid varit svag för och kanske mer eller mindre följt mig genom åren. BRUKA DESIGN. ÅH jag hade kunnat handla mer men tyvärr var kuddfodralen i grå och vit randigt slut och kommer in omgående. Och tyvärr hjälper det inte mig. Det blev i alla fall dessa underbara tabletter i grått, och den underbara vita skålen som var ny för i vår. Tyvär har dom inte någon webbutik, men är det någon som har ett super tips hur jag ska lyckats få köpa mina kuddfodral så tar jag tacksamt emot det.



Och tro det eller ej men ni ser rätt ett livs levande rostigt T. Har letat länge och vips dök det upp nästan brevid hotellet där vi bodde. Önskar mig ett & och ett M rostiga också. Vågade inte riktigt köpa dessa samtidigt, jag hade nog åkt på över vikt på planet annars.


Blev lite besviken i förra inlägget på en kommentar, jag hade frågat i montrarna på Formex om det gick bra att fotografera och det gjorde det. Skulle inte våga tjuv fota.


Tack för alla underbara kommentarer, hinner inte riktigt ut till alla er just nu. Hoppas det kommer lite varor i dag från Madam stoltz, dom ligger fast hos fraktbolaget här i stan pga att det fattas utlämningspapper från danmark.


Ha en underbar dag.

Kramis Tess

13 kommentarer:

Britt sa...

vilka fina köp du har gjort!
Om jag bara visste vilka återförsäljare de har och om jag har nån i närheten så ska det väl inte va så svårt att skicka grejerna till dig. Kan man kolla återförsäljare nånstans?

Kram britt

alegni sa...

så mycket härligt i dina två senaste inlägg!
du, strunta i dem som klagar. har du tillstånd att fota, har du ditt på det torra o alla fattar väl att detaljhandeln också ska ha vinst på det de säljer.
kram
ingela

Anonym sa...

Härliga ranuklar....skulle inte kunnat komma ut utan att köpt med mig jag oxå.
Visst är det synd att Bruka inte säljs på nätet. Har kollat runt efter det jag med.
Kram kram

Mia sa...

Åh vad mycket fint, precis samma bokstäver är även jag ute efter. M & T skulle passa så bra här. :)

Kram Mia

Veronica Tingvall sa...

Oh ranunkel... en av mina absoluta favoriter:-) Jag måste köpa mig ett par till helgen tror jag.
Hoppas du får en fin dag
Kram/Veronica

Nettan sa...

Men vilka fina saker du köpt, behöver oxå ett M + &, fast i vitt.

Kanske det finns ngn. snäll bloggare i vårt avlånga land som bor nära en " Bruka " affär som kan skicka de till dig...hoppas,hoppas !

Kram Nettan

Prinsessan och jag sa...

Vilken härlig helg ni säkert har haft. Jag skulle också vilja gå på formex, men är i fel bransh för det. Jag har just upptäckt att din gårdsbutik ligger inte så lång bort från oss. Den skulle vara kul att besöka! Igår fanns det ranunklar på Buketten i Piteå! En står här hos oss...

annashusidingtuna sa...

Jag förstår mig inte på folk som anonymt skriver så där otrevligt!!
Ta absolut inte åt dig, du hade tillstånd att fota!
En oseriös kommentar!
Håller med ALEGNI totalt!!!
Kram karm Anna

♥ Fyra årstider sa...

Förstår att köpte de där söta blommorna..jag har letat men hittar inga där jag bor. Vilken snäll man du har..min hade med fått snällt vänta och jösses vad han hade suckat.
Kram Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Så mysigt ni har haft det i Stockholm! Förstår att det kliar i fingrarna av allt det fina som finns att se där. Sist jag var upp var jag också in till Syster Lycklig och kikade :) Sååå mycket fint!

Din skål från Bruka är underbar.

Kram Jenny

Annika sa...

Tycker som de andra... bry dig inte om anonyma..... har synat dina fina bilder o dreglat....:) men inte såg jag nåra priser.... lapparna var alldeles för små.... måste vara underbart att få kring o titta o välja vad man ska satsa på... skulle aldrig klara.... hade nog köpt rubbet...:) Kram Annika

Ann-kristin S sa...

Å så massa fint du har fyndat :)

Galleri Hönshuset sa...

Hej vännen. Du, är man så feg så man inte ens kan klaga med sitt namn, då är det väl ingenting att ta åt sig heller...

Jag har tittat jag också men jag ser inga priser????

Härligt med dem rostiga bokstäverna, jag köpte mig ett "&" idag =)

Ha en underbar helg. Kram Pirre