tisdag 6 januari 2009

TVÄTTSTUGAN...

Dörren på glänt till min Tvättstuga som jag visat tidigare, det har blivit lite pyssel här i helgen. Har länge velat göra om dörren in till tvättstugan, den var grå med plåt på en så kallad branddörr. Tidigare stod husets panna i rummet brevid och då var man tvungen att ha plåt på dörrarna. I Söndags var det dax att bära ut dörren, efter att jag önskat länge att få ta bort plåten och såga in ett fönster. Min kära man hade tröttnat på min dröm eller tjat, och gjorde slag i saken.
Själv hade jag inhandlat ett nytt tyg med CLV monogramet på. Och det blev efter mycket övervägande ett draperi under bänken som döljer mina tvätt korgar på hjul från ikea.

Även till strykbrädan räckte tyget. Har ni sätt mina underbara gamla tidningar, som jag fick i julklapp av min kära systerdotter. Hon vet allt vad en moster önskar sig, tack så mycket för dom jag älskar dom.


Tidigare under förra veckan gjorde jag en efterlysning på gamla handdukar med monogrammet TL som mina insialer. Tyvärr fick jag inget napp,det är ju inte så vanliga bokstäver. Men skamden som ger sig, jag kikade in på trader och vips fanns dom bara där 4 timmar kvar och det var bara att bjuda. Visst är dom underbara, dom kom med posten i dag.

Tror nog att jag redan nu måste skriva till tomten, för jag har redan kommit på vad jag önskar mig. En knoppbräda till tvättstugan och gammla burkar eller kartonger med tvättmedels logga på.
Hoppas ni får en underbar vecka, själv har nästan all jul plockas bort och nu drömmer jag om påskpyssel.
Kramis Tess

17 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

En till som är uppe på nätterna:-). Jag håller också på och ska fixa lite i min tvättstuga..tyg, lite hyllor osv..fin inspiration.

Hoppas allt är bra..jag är sugen på nya vårgrejer och sitter uppe och kikar i nätbutiker...farligt och roligt..mannen ska se på hockey kl 1.30 på tv den galningen..Ska börja jobba på onsdag så jag borde ändra dygnet nu..

Ha det gott. Kram Lotta

Jojo sa...

Hej!

Vad fin din tvättstuga ser ut!
Känner mig såååå avis just nu *s*

Vår tvättstuga är ca 2*3m och befinner sig i källaren och har ett litet sunkigt sittbadkar i, haha..

Men det är lääängst ner på vår att-göra-lista..

Ha en fin dag!
Jojo

annashusidingtuna sa...

En mysig och funktionell tvättstuga har ni verkligen fått till!
Nu längtar man verkligen efter våren...
Kram Anna

Lilla huset på prärien sa...

Men vilken fantastiskt tur att du hittad de där handdukarna! Och de var verkligen fantastiska! Inte bara det där vanliga monogrammet precis utan ett stort - så himla vackert :) Grattis till det!

Jag ska förresten också sy tyg till vår tvättstuga i källaren. Hur gjorde du när du satte upp det?

Kram Jenny

Britt sa...

Din tvättstuga är ju jättefin! Om jag hade en så fi så skulle jag nog tillbringa mycket mer tid där... ;-)
Vilken tur du hade med handdukarna, underbara!

Ha en skön söndag

Kram Britt

alegni sa...

en sån tvättstuga kunde man ju till o med trivas i o få lite husmorsarbete uträttat :)
kram
ingela

Ann-kristin S sa...

För en härlig tvätt stuga

Veronica Tingvall sa...

Jag vill också ha!!!
Gu vad fint det blev. Det är så bra att göra "tråkiga" rum fina då blir det tråkiga arbetet lite roligare. Vi bor ju i lägenhet men när vi flyttar skulle det var väldigt härligt att ha en liten tvätstuga. När vi tvättar hemma så får vi hänga på ställningar och ha i vardagsrummet, det kan ju vem som helst bli tokig av... (eller?)

Hoppas ni får en fin trettondag
Kram/Veronica

Bittan sa...

Vilken fin tvättstuga !! Tack för inspirationen. Måste genast sätta igång ( eller övertala mannen för det är betongväggar o han tycker att det är bättre att han sätter upp grejer i betong)... hmmm förstår inte det spik o lite vit färg funkar ju överallt annars.

ha de gott kram Bittan

Villa Carl Larsson sa...

Vilken jättefin och praktisk tvättstuga ni har. Ser ut att ha fått sig en regäl tillpiffning. Jättefint resultat! Jag längtar också efter en egen fin tvättstuga. Men det kommer väl.. :) Tids nog.

Kram kram

Vardagens guldkorn sa...

Vilka inspirerande bilder! Håller på och fixar i källaren och när vi är klara i groventren så står tvättstugan på tur. Vet precis hur jag vill ha det! Vilka fantstiska handdukar du fick tag i , underbart monogram. Sånt görs inte nu för tiden... Nu ska jag kika vidare hos dig!
Ha det bra! /Linda

mia sa...

Så fint det blev i din tvättstuga.
Grattis till ditt Tradera fynd, man blir så glad när man lyckas.
Kram Mia
(www.MiasAtelje.com)

Nettan sa...

Så fint du har det i tvättstugan, alltid kul & se hur andra har det !

Ska oxå ta tag & fixa i min, ska bara inhandla färg till hyllor & väggar + lister.

Kram Nettan

Nilsènsch gården sa...

Kul! Vi ska precis börja med våran tvättstuga. Men vi får börja från grunden, har haft vattenskada i källaren. Sambon får göra allt tråkigt förarbete.Så gör jag det roliga, målning och piff! Alla gör ju det den är bäst på!!!!

Ida sa...

Vilken härlig tvättstuga. Min renoverades i somras men jag har ännu inte hunnit mysa till den. Fick flera ideér genom att titta på din - tack så mycket=) Ha det så bra. Kram Ida

Vita maränger sa...

Hej!

Oj oj oj vilken snygg tvättstuga du har då....
Min är inte alls lika fin. Känns som om min tvättstuga är mest bebodd av spindlar och andra kryp `blä`.
Ha det gott.
KRAM

anno 1929 sa...

Hej!
Vilken fin tvättstuga du har!
Min är målad med illgul plastfärg i källaren så jag går inte ner i onödan=)
Såg att du hade ett tyg med CLVtryck. Letade i den webbutik men hittade inte det där, skulle gärna vilja veta var du köpt det!

Ha en bra dag/ Mvh Camilla