måndag 22 mars 2010

Köket...

Solen skiner och det är åter en ny vecka,älskar ljuset som möter mig när jag kliver upp på morgonen.Trots pigga barn som redan har sommartid.
Mina nya hyllor som är ganska enkla men stilrena, tänk vilket jobb det låg bakom dessa två små hyllor.Tidigare satt här en vitrindel med små fack och lådor,hade tröttnat på dom och ville istället ha en öppen vägg.
Så det var bara att montera ner skåpen från väggen tyckte jag, men då krävdes det en liten arbetsinsatts från min kära man.Bakom fanns det bara puts och jag ville ju ha panelvägg som i övriga köket.Nu stötte jag på nästa problem pärlsponten som vi satte upp i vårat kök för 10år sedan hade utgått och något liknande fanns inte. Men med en händig man så köptes en skiva och sedan har vi (eller min kära man) fräst alla skåror som behövdes för att det skulle bli så likt som möjligt som den övriga väggen.Målningen klarade jag själv, men nu behövdes det även lite mera kakel för det gamla skåpet hängde längre ner. Men med lite kärlek så fixade han även det.

Känns helt underbart med två små konsollhyllor, som jag kan ändra hur jag vill med saker efter årstider och humör.Just nu bor här keramik från Västergården och melamin från Rice allt hittar ni i min butik www.tildasmamma.se

Önskar alla en underbar start på veckan.
Kraaam Theres

13 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fint det blev! Skulle gärna ta ner några skåp men tyvärr bor vi i hyreslägenhet och det skulle nog inte bli så poppis om jag gjorde det ;o)

Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Lisa.L sa...

Hej Hej tess :D det vart jätte fint med dom två hyllorna :D kanon fint kök ni har ! kram

Photo by Maria sa...

Vilket jobb det blev av det hela, men så snyggt.. Såna hyllor skall in i vårt kök med när jag fått upp panelen här.. De är så enkla men fina..

Kram Mia

mitt skärgårdsliv sa...

Mycket jobb men det blev jätte snyggt! Jag skulle även vela ha lite öppna hyllor i mitt kök :) god start på den nya veckan!

Tigris Predikantan sa...

Så roligt med "färgklicken" bland allt det vita*ler*!
:)

Mila sa...

Beautiful!!!)))

Lilla gårdshuset sa...

Så fint. Bra med en hädig man;).
Kramis/Heléne

Lantliga drömmar sa...

Vilket fint kök, nu blev jag lite avis ;-) Nilla

Anonym sa...

Snyggt! /Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är jättefint med öppna hyllor, det skulle jag vilja ha också. Han är händig din man, panelen blev supersnygg! Du har ett ljust och fint kök.
Ha en fin dag
Goa kramen
AnnaMaria

Hanna sa...

så fint du har i köket.
Söta koppar med det lilla hjärtat.
Kram
Hanna

Villa Carl Larsson sa...

Du har köket jag drömmer om :) Sååå fint!!! Kram

Unknown sa...

Hej söta du va gullig du är!! Ska visa kollektionen snart!! =)

Ljuvlig keramik du visar...Underbar! =)

Ha en härlig vecka!
kramar Malin