måndag 7 juni 2010

Loppis...

Söndag och sveriges nationaldag bjöd på loppis med syster, äntligen har ute loppisarna börjat även här uppe i norr. Till helgen hoppas jag att det blir en resa till närmaste stad på stor sommarloppis, längtar.Skatterna jag kom hem med blev ett ovalt fönster och en liten liten tvättbräda hurra. Ibland när man minst anar det så finns dom gamla små sakerna man letat i flera år framför en. Hade kunnat handla mer men börsen var tom.
Efter en liten rundvandring i huset fick den hamna på månbordet i punschverandan. Den nya lerkrukan med årtal på kommer från www.tildasmamma.se
Hoppas solen lyser hos er också, ha en bra dag.
Kram Theres

7 kommentarer:

LenaS sa...

Åh både tvättbräda och fönstret var underbara fynd!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Lisa.L sa...

wow så läckert fönster :D visst e d kul att loppisarna börjat nu ! Var i kåge i lördas och fyndade lite :D kram

Nattmia sa...

Vad söt den lilla tvättbrädan är, själv köpte jag en stor när jag var på loppis sist :-) Fönstret var ju med jättefint och passar på det bordet..

Kram Mia

LantlivsAnette sa...

Nämen ohhhh så fina saker du hittade !! En sån liten bräda har jag också, de är såå söta..och fönstret..himmel så fint alltså !!
Kraaam Anette

fröken knopp sa...

Vilka underbara fynd!!!

Varma Kramar Elin

Marie sa...

Vilket underbart fint fönster du hittade och en sån där söt liten tvättbräda har vi i barnens lekstuga. Alltid lika roligt att gå på loppis, man vet aldrig vad man hittar!

Kram Marie

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh så fine skatter! Helt utrolig hva loppis kan by på. Tusen takk for titten.
Klem