fredag 11 juni 2010

Monogram...

Helt underbart väder är det ute, solen skiner och förhoppningsvis kommer även värmen tillbaka hit upp i norr. Inne råder kaos, vi målar golv och flyttar möbler runt runt. Nu är det bara att gilla läget och vänta på att den första delen ska torka till på måndag. Hoppas bara på bra väder så vi fortsätter att tillbringa den största tiden ute.Fyndade en liten monogram burk på tradera, försöker klura ut vad den användes till men det är inte lätt, någon som har ett förslag?
Ha en underbar dag.
Kraaam Theres

7 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vilken underbar ask!
Ha en riktigt härlig helg!
Kramis/LenaS

Hem & Drömmar sa...

En så fin ask! Något liknande hade min mormor brivid sängen när jag va liten, den förvarade hon sina smycken i på natten.
Ha en trevlig helg, kramizar

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jaha, det är dit solen stack, här hade vi jättefint väder igår. Men nu har det börjat regna. Blir myskväll idag med tända ljus. Vilken fin ask, såg en gissning på smycken, det låter bra. Eller glasögon, men det var den väl för kort för. Fin var den i alla fall.
Trevlig helg
Kram till dig
AnnaMaria

Vevve sa...

Ja du kan det inte vara typ ett cigarettetui?
Hoppas du hittade några kläder i dag med syrrans hjälpande ögon! Jag måste börja sy på mina...

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hej där!
Jag gillar till smycken eller till glasögon eller bara ngt som en "finare kokett dam" haft i sin ägo förr i världen ungefär som vi har prylar omkring oss idag.....Säkert något som givits i födelsedag- eller bröllopspresent. Det var mkt monogram då!
Kram
Carin

Maleviks Rosenträdgård sa...

Gamla snusdosor är läckra...
Ha en bra dag
Håkan

Nordingården sa...

Det skulle vara kul att besöka dina fina gårdsbutik eftersom jag har mina rötter från Skellefteå! Den asken var bedårande! Mari.