onsdag 14 juli 2010

Min nya vän...

Äntligen har jag köpt en vattenkokare, det blev en Dualit. Har länge drömt om just denna gammeldaxa modellen, passar perfekt till en Te älskare som jag.En fröjd för ögat att bara titta på den, när den står på hyllan i köket. Jag är en helt vanlig mamma som inte dricker kaffe, har alltid tyckt det varigt jobbit och pinsamt att våga säga nej tack när man är bort bjuden på fika och kaffe kopparna kommer fram. Men vad är det för fel på te den mest underbara dryck man kan hälla upp i en kopp och det är gott.Nu väntar frukosten ute på altanen.
Ha en underbar sommardag.
Kram Theres

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

ÅÅÅÅÅåååå vilken snygg vattenkokare.Den var ju bara så läcker.Ja te är gott finns ju många goda sorter.Men jag gillar ju kaffe,Tur att alla människor är olika....Ha en härlig sömmardag.Kram Rita ♥

LantlivsAnette sa...

Ohhhhh...tack söta du för att du tipsar om en så fin vattenkokare !! Jag måste verkligen köpa en ny..en sån får det bli..helt perfekt..vi har samma smak du o jag..
Jag älskar kaffe, men dricker te väldigt ofta också..så kommer du hit så bjuder jag på te, jag lovar !!!
Kraaam Anette

LenaS sa...

Åh den var verkligen ursnygg, här är en till som inte dricker kaffe ;o)
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Jenny sa...

Åh vad fiin!! En sån vill jag oxå ha, älskar Dualit:)


Kraam Jenny

~~*Pennyshouse*~~ sa...

wow...vilken liten läckerbit!!!!

vill ha!! var finns den att köpa?

Kramizz Nilla

Helena sa...

Hej! Jag håller med dig! Visst är te den ultimata drycken, inget går upp mot en rykande het balja med chai! Den smakar säkert ännu lite godare när vattnet värmts i en så'n där fin kokare! När min gamla trotjänare ger upp vill jag ha en så'n. Kram, Helena

Anonym sa...

Wow verkligen läcker är den! Är både te och kaffedrickare får väl köra med min vattenkokare som inte är så gammal drygt året.

Skulle förstås gärna vilja ha en Dualit får blik nästa gång *fniss*.

Kram Renate

Anonym sa...

*bli* ska det vara. Det bjuder jag på. Tangenterna och jag är inte alltid överens.

Kramen