tisdag 28 september 2010

Isskåp

Måste bara få visa mitt nyaste fynd ett isskåp, helt underbart gammalt och nött. Nu är de svåraste kvar att hitta den rätta platsen där det rymms och passar in, tyvärr springer man inte runt med detta lilla skåp för det väger bly. Annars brukar det sluta med att min kära man bär runt möblerna och jag kikar på tills det blir bra.
Ute lyser solen och en underbar höstdag, men inne skulle man kunna tro att det är julafton om man kommer på besök till mig. Varorna dimper ner eftersom och väntar på att bli fotograferade till www.tildasmamma.se och temat just nu är jul. En härlig tid som väntar, känns alltid lite tidigt när varorna kommer i september men det är bara gilla läget. Sjukstugan fortsätter här hemma ryggen har pajat helt,funderar på att köpa en ny om det finns tillsalu.Fniss.
Ha en bra dag.
Kram Theres7 kommentarer:

Annelie sa...

Men vilket snyggt skåp..:))..Å du,jag säljer nya ryggar om du vill ha en..hahahaha..Det är faktiskt väldigt drygt att ha ont i ryggen så jag hoppas att du blir bättre snart..Ta det lugnt och ha en riktigt mysig kväll...Kram/Annelie

Vit som snö sa...

Wow! Superfint skåp!
Jag kan byta det mot min rygg om du vill!! Ett starkt exemplar;)
Skämt åsido, hoppas det är tillfälligt du har ont, att det snart går över!
Ooops, jaa snart är det väl jul också...har inte tänkt så långt än...
Ha det gott vännen! Kram Cilla

LantlivsAnette sa...

Näääeee..har du fått tag i ett sånt skåp !! Vilken lycka..såå fint det är..Du måste fota det sen igen när det har kommit på plats i ditt fina hus..
Ojj, har du ont i ryggen..hoppas att det känns bättre snart..
Kraaam Anette

Vevve sa...

Nog kan väl Ante kånka runt på det skåpet en kväll, istället för att fara på "friskvårds" och lyfta skrot! ;-)
Hoppas du är bättre i ryggen, här har både jag o Tim ont i nacken o huvuet så Tim är hemma från skolan o myser med oss idag.
Ha det bra!

Nattmia sa...

Vi har en gammal frysbox som Patricks mormor hade i sin lanthandel i vår källare och jag har inte en aning om vart man skulle kunna ställa det.. Gjort i trä med ett trälock mitt uppe på.. Kom att tänka på det nu när jag såg ert fina isskåp :-)
Tungt som attan kan jag tänka men hoppas du hittar en bra plats utan att flytta runt det för mycket..

Kram Mia

Jenny sa...

Hej Tess!
Åh har du fått tag på ett gammalt isskåp din lyckost!! ;) Ett sånt har jag önskat mig läänge!

Hade du bott närmre hade jag skickat dig till min pappa eller syster. De jobbar som massörer o brukar kunna göra underverk med onda ryggar:)

Kraam o krya på dig!

Jenny

Vit Poesi sa...

Oj, oj, oj, lyllos dig!!!!
Jo när jag skulle föra över bilder, så kom det upp ett meddelande att jag överskidit gränsen. Alltså det blir stopp, och så får man köpa loss mer utrymme via blogger med kreditkort.
kram Malin