fredag 17 september 2010

Mitt kök

Älskar att vara i mitt kök, undrar hur många gånger man kan bygga och fixa om innan man blir helt nöjd eller kan man bli helt klar någon gång? Piffat till fönstrena med nya cafegardiner, diskhanddukar från green gate på spiral.(Fick iden av Lantliv Anette). Men nu är frågan ska bänkskivorna bli vita eller ska dom få vara som dom är, en porlins diskho eller behålla den gamla? I stugan har vi porslinsho och är inte riktigt nöjd även om det är snyggt, den blir lätt repig och svår att hålla ren men tanken finns.Nu är det fredag och helg här blir det städning och främmande i kväll. Ha en underbar dag.
Kram Theres

12 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen !!
Åhh så fint det blev med gardinerna, nu har vi lika du o jag..såå kul !!
jag vill också ha vita bänkskivor, vi måste ju byta dom nu, men familjen tycker att det blir för mycket vitt..men jag kan nog övertala dom..fniss..jag skulle måla dom om jag var som du..jättefint skulle det bli !!
Ha nu en fin helg
Kraaam Anette
P.s Har beställt liknande boots som dina, men svarta, de bruna var slut...

hemma hos lilla mej sa...

Åhhh vilket fint kök du har.Bara så snyggt.Funa gardiner och vita bänkskivor vad läckert.Önskar dej en mysig dag rara du kram Rita ♥

Skatan sa...

Snyggt! Vi väntar själva på vår leverans från det stora stället i norr. Vi drar igång i slutet av oktober. Jobbigt men ack så nödvändigt! Bort med eländet ;)

Trevlig helg,

A

Hem & Drömmar sa...

Hejsan! vilket trevligt kök du har. Älskar din lampa över bänken, sååå fin.
Hoppas du får en skön helg.
Kramizar I-B

Vevve sa...

Skönt att vara klar med helgstädningen. Jag har inte ens börjat än, jobbade ju i gårkväll också, torsdagkväll är ju annars en bra städkväll...Borde kanske stänga datorn och skura istället...

Anonym sa...

Hej från en som ofta tittar in i din blogg!
Helt klart ska du måla dem vita. Det kommer att bli jätte fint. Trevlig helg!

Annelie sa...

Sååå fint kök och jag tycker att du ska ha svarta skivor..:)..Lite annorlunda,alla har ju vitt..:))..Jättefint med gardinerna....Önskar dig en mysig fredagkväll..Kram/Annelie

Sirpa sa...

Hej!
Vad fint du har i köket!
Ooh, du har så där displatsen under fönster som jag skulle vilja ha!
Önskar dig en mysig fredag!
Kram Sirpa

Nattmia sa...

Ert kök är så snyggt och jag hade nog behållt bänkskivorna som de är, det bryter ju lite mot allt det vita.. En porslinsho är så snyggt men eftersom du vet dess negativa sidor så kansk edet är bättre att behålla det du har.. En tanke från mig :-)

Ha en bra fortsatt fredag..

Kram Mia

Ett Vitare Hem sa...

Åh så mysigt ert kök är!
Ha en fin dag!
Kram/LenaS

Jenny sa...

Hej Tess!

Åh ni har ett undebart kök!! Satt länge o njöt av bilden, såå mycket snyggt:)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny

alegni sa...

om jag var du skulle jag nog behålla diskhoarna. visst är vitt porslin snyggt, men som du själv säger är de mycket känsliga och det blir ju jobbigt att hålla dem fina i längden.
bänkskivan är också fin som den är :)
dina nya gardiner är urtjusiga!
kram
ingela