tisdag 5 april 2011

Min present!


Hur bortskämd kan man bli, inte heller fyller jag jämnt.Kanske var jag värd en ny kamera som stått högst på önskelistan länge länge eller så har jag kanske varit extra snäll vem vet.Drömmer om en riktigt bra fotokurs,men här i norr är det inte lätt att hitta det man söker.Utbudet och efterfrågan är inte lika stor här uppe så det blir att leta vidare. Lite klurigt är det när två fyller år på samma dag i familjen,vem ska vi sjunga först för och vem får vänta.Visst jag är vuxen och barnsligt kär i paket och för mig är det viktigt att inte just min födelsedag glöms bort när det finns en till som fyller år på samma dag. Efter att sonen vaknat till våran sång och öppnat sina paket, är det min tur att krypa ner i sängen och sova (viktigt).Denna morgon kunde inte bli bättre in kommer min underbara familj med sång och paket.Det första paketet var en hjärtskål i trä gjord med kärlek av 12 åringen till mamma,och det stora silverpaketet innehöll en ny kamera.Nu har jag bytt upp mig lite, hade en Nikon D40 sen tidigare och nu en Nikon D5000 med dubbla objektiv. LYCKA
Tack för alla grattis hälsningar.
Kram Theres


6 kommentarer:

Nattmia sa...

Ja det var inte illa att få en så fin present men du är med all säkerhet värd den..
Ett tips är att ta webkurs om ni inte har andra kurser.. Bla har Emelie Ohlsson några kurser http://www.coursio.se/emelieohlsson och passar ingen där så finns det andra kurser.. Moderskeppet och Scandinavian photos har med kurser via dvd eller web..

Ha så kul med din nya fina kamera..

Kram Mia

Annelie sa...

Åååhhh vilken present..:)) Jag är likadan,älskar paket och min dag är jätteviktig för mig..:))Min yngsta grabb skulle ha varit född på min dag,men kom ut 3 veckor för tidigt...Tuuuuur tycker jag..hahaha...Önskar dig en bra dag nu med din nya fina kamera...GRATTIS i efterskott till er båda!!!KRAAAAAM!!!

Hem & Drömmar sa...

Vilken underbar precent. Klart du ska bli bortskämnd och firad lika mycke som din son (iaf nästan).
En sådan kamera står högst upp på min lista med men då är en kurs ett krav. Har nämligen tummen mitt i handen vad det gäller teknik ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Anonym sa...

Stort Grattis till dig !
Och vilken Lycka att få en ny kamera ! Ser fram emot fler vackra bilder på bloggen !

Varma Vårkramar från:
Agneta i Karlstad

Vit Poesi sa...

Vilken fantastisk present, lite avis är jag, ha, ha
kram Malin

Villa Carl Larsson sa...

Det var minsann ingen dålig present!!! :)