fredag 25 november 2011

Första advent i helgen...

I helgen är det första advent och frågan är om jag orkar ett år till...Ända sedan barnen varit små har tomten lämnat ett paket varje dag i julstrumporna under hela december. Med 4 trollungar så kan ni själv räkna ut att det blir en hel del paket som ska slås in och ordnas. Som tur är har storebror 12 och tvillingarna 11 övertalat mig att dom har nog blivit för stora i år för en paket kalender. Men kvar har vi prinsessan på 4 år som är så förväntningsfull över dessa paket och längtar varje dag att tomten ska komma när hon sover. Så nu gäller det att som vanligt prata med tomten så han även i år fixar små paket som är användbara och inte bara skräpsaker.
Ha en mysig helg.
Kram Theres

4 kommentarer:

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Hei!!
Her i huset ønsker seg barna kalender fra Lego og Disney...takk og pris sier jeg bare. Slo in 24x3 pakker i 4 år, da var det nok for mn del.
har venninner som ELSKER og pakke in gaver til sine barn...i alder av 11-22 år. Godt vi er forskjellige c",)

Klem Anna

Gabriella sa...

då jag var liten hade min kompis en sådan kalender så jag var sååå avis på henne. då jag fick barn känndes det som en självklarhet att en sådan skulle införskaffas. Resultatet vart ett barn som inte sov ordentligt på hela december för tomten skulle lägga i paket på natten hihi...den slumpades till året därpå. kram på dig

Anonym sa...

Förväntansfulla & lyckliga barn värmer mamma-hjärtat! Jag bestämde mig för 4 adventspaket i julstrumpan och jag kände mig besviken för att jag inte fixat ordning huset till igår men vet du jag överlevde det och vi får njuta extra mycket av kommande härliga dagar;) Har lovat mig själv stressfria jular och det innebar att jag "missade" första advent....
Kram från Anna V

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Här hemma får Evelin som är lite äldre paket på adventsöndagarna som vi började med förra året medans Tilda fortfarande vill ha paket varje dag.
Förstår att du tyckt det varit jobbigt att finna bra saker till alla fyra. Och ju äldre de blir desto svårare är det.
Ha de gott, kram Ing-Britt