torsdag 7 juni 2012

Många händelser på en vecka...

Vilka veckor det är nu på slutet av skolan/dagis, roligheter för barnen innan sommarlovet tar vid.Många saker som vi vill hinna med både för stora som små. I veckan blev det även ett efterlängtat cirkus besök med alla barnen.

Trevligt när man väl är på plats, före är det logistik som gäller.Tvillingarna var bjudna nästan samtidigt på leoslekland där det var kalas som dom inte ville missa. Men cirkusen stod högt i kurs också, efter lite pussel fick vi ihop det så alla hann på det som var inplanerat.I pausen fick man gå ut och mata djuren som var uppskattat även för dom större barnen.


Förväntansfulla barn när det släcktes ner och cirkusen skulle börja...

Tilda älskade den lilla hästen som kunde dansa runt i manegen.


Kvällens största prestation stod denna get för,han balanserade högst upp på toppen av pinnen.Visst blev vi imponerade när han med ett skutt vände ner som ingenting...


Kvällen avslutades med clowner,men inte var det sådana som man själv var van med(var var den stora röda nästan) men barnen skrattade och var nöjda.
/Theres

1 kommentar:

Browneyedgirl sa...

Hej =) Kikade in på din mysiga blogg. Härligt med sommarlov snart, bara värmen och mer sol som saknas =) Ha en fin dag! Jag kommer igen! Kram