onsdag 5 december 2012

Jul landskap...
Oj vilket vinterlandskap vi har i norr, det har snöat massor aldelens vitt över allt och kallt. I går kväll visade termometern -26 grader som kallast... burr säger jag bara.

Är lite roligt att prova fotografera i alla väder och ljus. På dom nedre bilderna snöade det helt magist, nästan som i en jul film.Här skottar min kära man så jag kommer fram till Gårdsbutiken tildasmamma.se som har öppet i kväll.

I dag har jag och lillan våran mys dag, när vi är lediga och brukar gå i pyjamas så länge vi bara vill. Blir nog att elda i öppnaspisen i dag och bara vara, tror vi struntar i alla ärenden som skulle kunna göras och bara är.
Ha en mysig dag alla och kramar i massor/Theres

5 kommentarer:

sussi sa...

Oj då har ni fått mera snö en vad vi har men lika kallt. Men jag tycker att det är mysigt. Jag bor i dalarna. Ha det så gott kram Sussi

Sommerhusstil sa...

Det ser bare rigtigt hyggeligt ud :O)man kan da ikke andet end komme i Julehumør :O) Klem Betina

nattugglan sa...

Hej.Va mycke snö ni har..här iFinska Österbotten har vi typ1-2 cm..men kallt., just nu-18...Du har en fin blogg så nu ska jag läsa vidare.

Lilla Majken sa...

Vad härligt med så mycket snö. Jag är tacksam att vi äntligen har fått lite till hos också, dock inte lika mycket som ni har.

Kram Therese

Villa Hasselbacken sa...

Visst är det mysigt med all snön. Nu har vi inte lika mycket här som ni har men vi har ändå fått runt 25 cm.
Allt blir så mycket vackrare och så blir det lite ljusare i mörkret.
I kväll ska vi iväg och träffa två andra familjer och ha grötfest. Ska bli så mysigt!
Kram Lena