onsdag 6 februari 2013

Nytt jobb ...

Årets första pelargon är in handlad, kunde inte låta bli fast jag har en hel familj som är ner klippta och väntar att få vakna från vinter sömnen.

Har varit lite frånvarande några dagar från bloggen, fullt upp med jobb och familj. Förra veckan slutade jag på mitt affärs jobb, där jag varit från och till dom senaste 13 åren. Och nu i måndags började jag mer eller mindre på allvar på min mans firma www.trappfixaren.se där vi både säljer nya trappor och renoverar gamla.Mycket nytt som ska sitta i huvudet och ordnas upp på mitt sätt, alla jobbar ju på olika sätt. 

Jag är nog en person som vill ha lite koll och gärna fina mappar uppmärkta så jag kan hitta allt som jag behöver och söker.Nu har jag bara två jobb Trappfixaren och min egen butik www.tildasmamma.se, och inte tre som jag tidigare haft en längre tid. Mina nya arbetsplats är i huset där vi har två kontor i ett kan man nog säga. Känns både lyxigt men kräver även att man ska ha en otrolig disiplin på sig själv, och det brukar jag ha.

Ha en fin dag alla/Kram Theres

4 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Grattis nu kan du styra ditt liv mycket bättre skulle jag tro. Slippa stressa. Det låter som om det kommer att blomstra om er. Hade inte heller kunnat låta bli att köpa ny pelargon. ha en super härlig morgondag kram Beijan

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad roligt, lycka till med allt, du är som jag vill ha koll och ordning..
Kraaam Anette

Sirpa sa...

Hej! Grattis! Det känns väl alltid bra att börja nått nytt som sen känns bra också! Just nu det är härligt att ser när blommorna börjar blomma inomhus! Önskar dig en trevlig torsdag! Kram Sirpa

Villa Hasselbacken sa...

Kul med nya utmaningar och skönt med "bara" två jobb. Lycka till.
Kram Lena