lördag 13 april 2013

Presenter...

Bästa stunden på dagen, frukosten (äter nästan samma varje morgon grönt te och fil med frukt och egen plockade bär).Känns som jag har varit trött hela veckan efter allt firande. Förra lördagen hade vi hela släkten på middag och tårta. Lagade mat halva dagen och sedan njöt jag av det fina vädret innan alla gäster kom. Av min kära man fick jag en ti sente ring jag önskat mig, är en påbyggnads ring(menas att man kan bygga på med en till likadan eller i annan färg att ha brevid den första ringen. Några nya keramik koppar och även min önskan om den stora kronan i keramik gick fram.


En ny flaggstång med montage bjöd mor och far på, kunde inte passar mer perfekt. Tror dom har tröttnat på allt mitt tjatande om att plocka ner den befintliga flaggstången och måla slipa kitta igen den. Mycket gott att dricka låg i paketen också, men sen fanns det där två äventyr. Det första var till höga berget i sundsvall med övernattning och spa för två personer. Blir ju perfekt att spara till hösten när mörkret kommer smygandes igen.

Sen en annan present var från mina underbara systrar och även min man hade tydligen varit med och sponsrat. Det värsta är att jag inte vet vad som komma skall. Fick en lapp med olika förslag på en så kallad pack lista...ridbyxor,skidor,aftonväska,fungerande gps, bikini och pass. Tror verkligen att dom driver med mig helt. Eftersom dom vet hur nyfiken jag är så har dom tänkt hålla mig på sträck bänken tills i höst när det bär av...
Så nu är det bara blunda och drömma mig bort på alla slags äventyr som kommer lite senare.
Kram Theres

1 kommentar:

Linda sa...

Vilken fin ring du fick.

Kram Linda