måndag 6 maj 2013

Kärleks helg med Bruce Springsteen...

Kroppen är laddad med ny energi efter en helg i storstan med min kära man.Åkte ner med första planet på fredag så frukosten åt vi på hotellet när vi kom fram(hade tur och fick rummet direkt på morgonen) finns inget härligare än att gå till en uppdukad hotellfrukost bara plocka och njuta av tystnaden utan barn och gott att äta.

Sen blev det lite shopping på mina små favorit ställen som jag inte kan missa när jag kommer till stockholm. Bruka är en av butikerna, kolla bara in bilden från deras butik man kan inte bli annat än glad när man kommer in i den. Tyvärr var en del saker slut i den nya rosa prickiga färgen och skulle komma in lite senare(men det hjälper ju inte en som bor i norr).Efterlängtade te från NK inte att förglömma, där finns nog landets godaste gröna teer.


På kvällen var det äntligen dax ... date med Bruce Springsteen och jag kan lova att vi var inte ensamma på friends arena. Var nog en av dom upplevelser jag kommer leva ett tag på. Vilken kille som bjuder på sig själv och får med en hel publik med över 50000personer att resa sig och sjunga och dansa med. Tänk dig att sjunga non stop i drygt 3 timmar med samma glöd i rösten, det går nog inte beskriva för dom som inte var på plats.

Solen lyste och det var varma vindar hela helgen, som sommar jämfört med uppe i norr där små snöhögar är kvar och isen ute i havet ligger kvar på vissa ställen. Tala om kontraster...var bara tvungen att fånga dom är små söta vita blommorna som tyvärr inte växer uppe hos mig.

På lördagen blev det förstås mer shopping på morgonen och sen mötte vi upp min stora syster och man som också åkt ner för samma anledning som vi. Blev en lång promenad ut på djurgården med målet på Rosendals trädgård. På vägen ut hittade jag den finaste utemöbel i järn som bara så fin.

Givetvis blev det gofika i kafet med en salig blandning med nybakat fika bröd.

Avslutade lördagkvällen med mat på Pizza hut, som jag verkligen inte kan missa när jag åker söder ut. Dom gör verkligen världens godaste pizzor.

Redan måndag och ny vecka. Ha en bra dag/Theres

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhh visst är Bruce bra..vi såg honom i somras i Prag..helt makalöst att han orkar alltså..
Och jag ser att du har samma favoritställen som jag i S-holm..Rosendahl är ljuvligt..och vilka fina kakburkar dom hade..
Kraaam Anette

Huset på kullen sa...

O vilken kanon helg du har haft. Hade varit kul. Jag kan tänka att du inte var själv. Hörde av en kompis som också varit där att det var några stycken. Ha en skön dag kram Beijan

Anonym sa...

Möblerna skulle matcha mig känner jag, men kanske inte dess prislapp! ;-) Supersnygga! Men du lugnt å skönt är det väl hemma på gatan där du bor också? ;-) / Grannen Veronica

Anna-Leena sa...

Låter som om ni haft en riktigt toppen helg.
Mmm pizza hut fick lite längtan tillbaka till stockolm. Det är 1år sen vi flyttade därifrån och vissa saker saknar man...

Kram Anna-Leena.