torsdag 18 september 2014

fortsättning på helgen...

Vaknade på lördagen till ännu en underbar höstdag, spegelblankt vatten och klarblå himmel och lite kyla i luften( i alla fall på morgonen).Kan verkligen inte bli bättre.

På med stövlarna, korgen och kameran med och iväg till skogen med grannen. Målet var att äntligen hitta dom där hemliga kantarellerna som alla andra hittat förutom vi...


Tyvärr inga gula små svampar denna gången , men lite bär blev det istället och trevligt sällskap och en pratstund.

Hittade även en stig jag inte gått på tidigare där det var den högsta punkten, tom ut märkt:)


Kanske årets sista dopp avklarat, även mamman badade tre gånger i +15 gradigt vatten. Var extra mysigt efter badet för vi hade fått låna en väns bastu som inte var här just denna helg.

Och inte är det något fel på utsikten från bastun, den högra är hennes bastu och den andra en redskapsbod.

En sista morgon promenad känns extra bra på denna ö, allt är stilla och tyst denna årstid. Älskar att vara här alla årstider som har sin egen charm. På hösten är luften ofta klar och lite kall, och dom flesta sommarhus igen låsta för vintern.Njuter av tystnaden när jag går mellan alla gamla hus.Extra gott att hitta en chips påse och ett glas gott till kvällen.

Och ännu mer tur har jag att min kära man bestämde att vi inte stänger igen ännu utan kommer tillbaka minst en gång till i höst.

Kram Theres

Inga kommentarer: