tisdag 26 maj 2015

En helg vid havet…del 2

Hur mycket kan man hinna på en helg… jag vill så mycket när jag åker hit och hoppas alltid att timmarna ska bli längre så jag hinner allt jag vill…
Ny sommarduk till ute bordet, vit och fin. Blev en bit över som jag gjorde en liten vimpel av utanför dörren.

Och dessa sommar vägar, njuter varje gång jag vandrar på dessa vägar. Finns inget bättre ställa att tanka kroppen med energi, som jag verkligen behöver i den stressade vardagen man lever i.

Vax duk vimpeln.

En stund i solen alldeles tyst och själv, när kära mannen springer sin runda, lillan har tagit sin fyrhjuling till andra sidan ön till sommarkompisen, ena sonen fiskar och den andra hänger med kompis. Och inte att glömma äldsta sonen är hemma, känns verkligen i mamma hjärtat… i sista minut bestämde han sig för att prova vara hemma själv en hel helg utan mamma. Kan säga att det är en prövning, har legat med telefon i sängen  för att få det där smset att han kommit hem och låst dörren på kvällarna.

Sommar leksakerna som används flitigt.


Sista kvällen blev en spontan picknick hos bästa vännen på ön:) fyllde sommarkorgen (med gott att dricka, pinnbröd och ostbricka) och gick ner till hennes sjöbod och bastu, kändes verkligen som sommaren var på gång.

Barnen badade och kröp in i en varm bastu efteråt, och vi vuxna bara njöt av stunden.

Blev lagom sen kväll på väg hemmåt och lillan skjussade picknick korgen på hennes fyrhjuling. Och alla var nöjda och glada när vi kröp i säng.

Snart är det sommar och vi kommer åter till denna saltkråkan Ö.

Kram Theres

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Vilken energikick du fått i helgen =) Och säkert en styrkt son som klarade att vara hemma själv, även om mamma säkert var orolig.. Det är väl det vi skall vara, hela livet med verkar det som :/

Ha nu en fin fortsatt vecka..

Kram Mia