söndag 31 juli 2016

Sågverket...


En av sommarens utflykter som jag verkligen längtat till var till det gamla Sågverket i Rö. Underbart hus och miljön runt omkring. Vi tog som vanligt våran båt hit en solig sommardag.
Nytt för i år var att det hade blivit sålt och nya ägare. Älskade dom förra som var helt underbara, två killar som hade byggt upp och skapat denna fina miljö.

Som tur var hade den nya ägaren valt att behålla det mesta som dom lyckats skapa.


Alla små och stora detaljer går verkligen ihop med varandra, finns mycket att spana på.


Liten sprang upp från båten, och ville kolla in alla djur som funnits här tidigare år:( tyvärr var alla får och höns borta, kändes jätte tråkigt.

Dessvärre blir det mer ris istället för ros som tidigare vi varit här... fanns högst 3 sorters fikabröd, drickorna vi beställde glömdes bort, och glutenfritt fika bröd hade dom inte men efter ett ta kom dom på att det fanns när vi frågat flera i personalen som inte verkade ha koll på något. Känns jätte tråkigt när jag älskat detta ställe också är det inte som det brukar. Förstår att det inte är lätt att ta över ett så fint och väl servat sågverk med mat och gofika men med lite mer energi i den som driver det så går allt.

Liten med fin sommarvän som följde med mig och moster på denna utflykt.Är verkligen ett hus man lätt skulle kunna bo i, älskar alla gamla fönster dom har skrapat trärena och bevarat fint.

Kram Theres