fredag 2 september 2016

En underbar höst dag...

Fick äntligen vakna på bästa stället efter en månad hemma. Vi åkte direkt efter jobbet i går till ön och valde att hellre komma hit sent och få vakna här. Havet var helt underbart lugnt när vi kom i går kväll och solen gick just ner, kunde verkligen inte bli mysigare.

Blev frukost på bryggan, gäller att njuta och passa på när ön visade sig från bäst sidan...

Blev en mysig tur till stan med lite shopping för mamman och liten tjej, och en god lunch med pappan som hängde med på ett hörn.

Tilda valde favorit ice tea (till lunchen )som vi hittade i somras på mysigaste fiket rutiga duken. Tyvärr säljs inte detta i vanliga affärer och uppe i norr där vi bor finns den inte att köpa någonstans.
Lite nytt lego friends pysslades med på bryggan i solskenet.

Eftersom alla tonåringar var hemma fick kära mannen ta upp bryggan själv, tur det gick bra för jag är inte så stark och får inte lyfta med min rygg.

Han tog till slut båten och drog in bockarna så han skulle slippa bada...

Kan inte se mig mätt på havet och denna vik...Munnen full med godis och koncentrerad att få igång fyrhjulingen och följa med på kantarell jakt.

Blev en sväng även förbi rymdstenen eller "ljummastenen" här på ön. Hör som till att klättra på och banka på den ihåliga stenen.

Och efter många många års letande, hittade vi lite kantareller och inte var dom små utan jätte kantareller. Inte för att det var hela familjer med kantareller som många hittar utan vi fick gå väldigt långt och länge för att hitta en här och var.

Tänk så mycket  man hinner på en dag när inga måsten finns och man bara kan njuta av dagen.

Kram Theres

Inga kommentarer: