tisdag 6 september 2016

Mitt kök...

Godmorgon...

Ute lyser solen och jag är helt förälskad i mitt kök... för er som följt mig så vet ni att jag gillar allt gammalt och slitet piffat med lite nya tokiga idéer. Skolplanscher är bland det finaste som hänger på mina väggar, och jag har en hel samling med stora och små som jag kan ändra efter humör och årstider.

 Sen att jag haft möjligheten att få gå hela grundskolan i en gammal skola och uppleva allt som hör till med skolbänkar,kateder,orgel till fröken,svarta tavlan och skolplanscher kan nog speglas igenom i mitt hem.


Förra året var jag till ett kafe på höga kusten som var ett gammalt sågverk där jag helt och hållet kunnat flytta in i kafe delen. Dom hade kyrkbänkar till alla borden och i taket satt upp svarta stänger där lamporna hänge. Kyrkbänkarna fyndade jag den sommaren just runt stugan och dom byggdes om och målades vita. Sen har jag i över ett års tid drömt och funderat på denna svarta stången till taket...

Och nu har min kära man gjort en och den är bara underbar skulle nog kunna ha en i varje rum. Får nypa mig i armen varje gång jag nu kommer in i köket, bara älskar det.

Kram TheresInga kommentarer: