lördag 11 mars 2017

Sportlov i Jäckvik...

Kan inte bli mer kärlek än så här...när liten får åka med storebror är nog det finaste och bästa som finns både för henne och mitt mamma hjärta som svämmar över.

I slutet av veckan kom en till familj upp som vi myste med på dagarna. Barn i nästan samma ålder och föräldrar som klickar bra är underbart. Och en av dom bästa stunderna på dagen när magen kurrar, elden är tänd och maten börjar värmas och stekas ute. Så underbart och lärorikt för barnen att få uppleva.

Min lilla storfiskare som knappt har tid att äta förutom när det vankas parisare förstås. Han åker runt på isen med skotern som en liten iller och borrar hål över allt och drar upp rödingar hej vilt.

Och visst är det spännande när det nappar och tilda ropar så alla hör hon.


Och lyckan är total när fisken kommer upp ur hålet.

Och våran slalom kille valde bort backen och kände att det var ganska härligt att hänga med oss andra upp på fjället istället. Och efter andra dagen borrade han själv och drog fisk han med.

Bästa lunchen på hela veckan var när det vankades mormors underbara köttbullar med sås och uppstekt potatis. Trots att hon gjort ca 200 stycken köttbullar så slickade vi pannan.


Blev sena eftermiddagar innan vi åkte hem mot stugan. Trötta och med varma kinder av blåst och sol hann det börja skymma vissa dagar innan vi var tillbaka.

#merfjällåtfolket

Kram Theres

Inga kommentarer: