onsdag 27 augusti 2008

Pyssel

PANDURO HAR ÄNTLIGEN LANDAT...
Den nya katalogen har kommit för alla er pysseltokiga som jag.Själv hade jag redan hunnit förkollat på nätet och naturligtvis klickat hem en del.Tomte tokig som jag är så blev jag överlycklig när hon hade hittat på en nya modell.Jag bara älskar den,tyvärr hinner jag inte sy den i dag för jag är packad och klar för FORMEX mässan i stockholm.Jag är laddat upp över öronen.Men symaskinen är ju kvar när jag kommer hem.Jag lovar att visa lite fina bilder från huvudstaden.


I veckan har vi även öppnat upp in till huset från min såkallade punschveranda.Lite dammigt kan vi säga att vi har det för tillfället,men det är ju tur att jag inte hunnit höststädat.HiHiHi...


Ha det så bra så syns vi till helgen.Hoppas jag springer på någon annan från blogvärlden.Jag har min senaste väska med mig,så håll ögonen öppna.

Kramis Tess

8 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Heeeej Vännen. Ha ha, det ser ut precis som hemma hos oss i ert vardagsrum ;)Dammigt o jäkligt blir det, men vad gör det när man till slut har 38 kvadrat o inreda :)))))Ha det gott. Kram Pirre

Annika sa...

Den tomten gillade ja med... får nog fräsa iväg o hämta en katalog... har bara ca 2 mil till närmsta butik... o vad kul att det händer saker hemma hos dig.... ska bli så spännande o få se bilder när du piffat...Kram Annika

Vit Spets sa...

Halloj där!
Va kul att Du köpte tomten...jag ser att Du köpte "card & label..." tycker Du att det är lila??? måste fråga jag tror nog att jag skall sälja mitt på tradera, vi får se! Kreativiteten min är som bortblåst skulle behöva lite inspiration, så det passade ypperligt å kika in till dig.
ps /jag är avis att Du är på formex...
Kramis
//Siv

Unknown sa...

Tack för ditt besök inne i min vrå,alltid kul när någon ny tittar in!Så söt tomte på bilden,ja pandura har en massa fint att beställa som man kan pyssla med hemma!Mysig punschveranda ni har,ha en trevlig Helg!

Kram Maria

Skomakartummen sa...

Man kan sitta länge och bläddra i Pandurokatalogen, alltid hittar man något kram sari

Hellen sa...

Hej Tess! Hoppas du hade det bra på Formex. Jag har fått lite rapport och ja...önskar jag hade fått vara där.

Visst är det härligt med nya Pandurokatalogen...jag fick behärska mig lite. Håller ju på att försöka lära mig virka så jag tar det lugnt med övrigt pyssel.
Tilda figurerna är så mysiga. Hoppas du visar när din blir klar.

Ha det så gott!!
Kramis Helen

Unknown sa...

Attans!! Åkte inte dit denna gång..=( Vore dock kul att träffas..Jätte fin blogg du har vännen! Så mysigt att hälsa på..=) Ha det bäst!

kramisar Malin

Galleri Hönshuset sa...

..... ville bara säga hej, är här inne o snokar igen ;) Ha en trevlig Tisdag. Kram Pirre