fredag 20 mars 2009

Jeanned´Arc Living 2

Just nu drömmer jag om att 4 små trollungar ska krypa i säng och sova så sött. För i dag har den kommit Magasin nummer 2, åh den är helt underbar. Det första numret gav helt underbar inspiration men nummer 2 måste jag bara få säga är strået vassare. För er som inte har upptäckt detta underbara Magazin så finns det att köpa här www.tildasmamma.se
Bjuder på ett litet smakprov ur tidningen...
Älskar detta underbara barnrum i vitt och rött och med Maileg kaniner. Åh jag måste nog handla några fler kaniner i morgon till Tildasrum. Kan nog bli en Large kanin med strand kläder i rött och vitt. Kolla in den vita järnsängen, skulle kunna ta emot en sådan.

Nu börjar lets dance och sedan ska jag bara njuta av tidníngen, finns några få ex kvar av nummer 1.
Kram Tess

8 kommentarer:

Helen sa...

Hej, hej!
Åh, har tidningen kommit!?
Jag har ju förhandsbokat den. Kan jag komma in till din gårdsbutik imorgon och hämta/betala den?
Kram
Helen

alegni sa...

den ser onekligen underbar ut den där tidningen!
jag vägrar att se let's dance-finalen nu när morgan åkte ut...
skön helg!
kram
ingela

Lisa.L sa...

hej hej ! Nu har jag också en blogg på blogspot där jag kommer skriva om mina shabby/lantliga osv saker =) ska bli kul ! www.vackravitavingar.blogspot.com heter den ! Tack för tidningen, den var ju helt otroligt fin! Längtar tills nummer 2 =) anders ska trelogtvis till stan på tisdag så han kan ta den då, men jag hör självklart av mig innan ! mvh Lisa

Vit som snö sa...

Hejsan!
Åhh, nu måste jag hitta lördagstid att besöka din lilla butik! Har tittat in då o då i din fina blogg o nu har ni alla inspirerat mej att starta upp en egen. Men jag vet inte om jag tagit mej vatten över huvudet, rent tekniskt sett, jag är ingen fena på datorn. Men man lär sej väl. Titta gärna in till mej! Om du vill kan jag länka till din nätbutik?! Säg bara till!
Kram Cilla

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Oj så mycket fint..själv håller jag på att lära mig att läsa tidningar istället för bloggen..men å andra sidan ger båda lika mycket inspiration.
Kram Lotta

Fransk inredning sa...

Gud så jag längtar efter den tidningen,den är underbar!Verkar alltid att få den sista av alla. Stor kram susanne

Marika på Odlingspyssel sa...

Tidningen ser väldigt frestande ut :)

Snickaregården sa...

Åh, har den kommit. Underbar tidning.. längtar.
Kram Maria