fredag 20 mars 2009

Vardagsrum...

Här har det blivit storstädning i veckan efter alla magsjukor som peppar peppar inte har kommit tillbaka.Nya gardiner i fönstret i vardagsrummet och en vit quiltad pläd till soffan. Visst är det konstigt att kameran inte ljuger, ibland är det först när man fotar som man kan se hur det ser ut i ett rum, om det ser kalt och tråkigt ut. Jag har alltid tyckt att det blev stilrent nät jag målade om väggarna i vardagsrummet vita och bara sparade en vägg med tapet. Bestämmde mig att inte hänga upp allt som tidigare fanns på väggarna
Men nu när jag ser mitt vardagsrum genom kameran ser det tråkigt ut, eller vad tycker ni...Gillar mest mitt tv-skåp som gömmer den hemska apparaten.
Min underbara lampa som jag har brevid soffan har jag fått av en kär vän som hade den över. Skärmarna var trasiga så jag satte på monogram kjolar istället.
Ha en underbar fredag, och glöm inte att ta ett fredags fika.
Kram Tess

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack det samma hopas din fredag blir fin med.
Här blir det garanterat en fredagsfika....
Kram kram

Gårdsromantik sa...

Så fint med de där monogramskärmarna!

Nu ångrar jag att jag gjorde mig av med min trasiga lampa!

Kram Maud

Hjärtat Mitt sa...

Tänk att det kan se så annorlunda ut genom kameran. Det är ganska bra att ta lite kort då och då för att få en annan bild av saker och ting.
Vet inte om jag tycker att det ser tråkigt ut med din vägg, kanske lite tomt. Men det är väl för att jag är lite pryltokig :)

Vad fint ert Ikea bord blev! Det ser verkligen inte nytt ut längre.

Ha en skön helg!
Kram Mari i Marieholm

Annika sa...

Ditt vardagsrum var ju trevligt... ljust o fint med fina detaljer.... ser fräscht ut.... jag har alldeles för mycket grejer jag o det är inte bra det heller...:) Gillade ditt köksbord... Kram ANnika

lolla sa...

hejsan!
kollar på dina fina bilder och ser att ett precis likadant bord har jag som står ute i stallat och är blått just nu...
skulle kanske ta in det och måla det vitt....:)
ha en fantastisk dag
kram lolla

lolla sa...

glömde visa min bloggadress
www.lollashus.blogg.se
kramiz...

Vevve sa...

Åh Terese, vad du fejar och grejar! Kan man köpa lite av din energi i din butik också? I så fall får du lägga av en hel del till mig så kommer jag!
Ebba är gode sugen att komma över till Tilda, jag är hemma med bihåleinflammation ( tack flygplanet) så har ni inget för er kanske vi tittar förbi när vi misstänker att Tilda vaknat igen.
Kram Veronica
Kram Veronica