tisdag 16 februari 2010

Mitt kök...

Köket är verkligen den plats som är hjärtat i huset, här tillbringar vi den mesta tiden med nära och kära. Att riva väggen in till vardagsrummet blev ett lyft och framför allt rymligare runt köksbordet.
Nya projekt pågång hela tiden, visst brukar min kära man lessna på mig, men jag jämför det med hans fiske intresse och då brukar det vara slut pratat om. I köket och matdelen har vi pärlspontsväggar som behöver målas om, lite sprickor när panelen har rört på sig också har det gulnat där möbler har stått...Dom underbara keramik kopparna med ord finns i gårdsbutiken till försäljning, går även bra att maila.
Mitt lilla gratis skåp från stuggrannen fick flytta in i köket under tallrikshyllan, och ovanför hängde jag upp några gamla bilder på blommor.Lite mera vår har flyttat in...
Gårdsbutiken ska fyllas upp i dag med lite hjälp av storasyster, julen ska bort och alla nyheter flyttas in så jag kan hålla öppet igen med vårinspiration. Lill trollet hjälper också till, så vi får väl se hur det går.Har även lovat nybakade semlor till pojkarna när dom kommer hem från skolan, det är ju semeldagen.Ha en underbar dag.
Kraaam Theres

13 kommentarer:

me and alice sa...

Hej Therese!
Åh vad glad jag blir att du blev glad för skyltarna!! *fniss*

Kan tänka mig att det måste ha blivit underbart fint att öppna upp mellan rummen... Har hört att det inte är något vidare med en porslinsho! Nu har jag det ju bekräftat av dig. Då kan jag glömma dom planerna jag också... Jag som inte har diskmaskin utan alltid handdiskar. Uj vad den skulle se ut då...

Här ska det också bakas semlor!
Ha en toppendag !
Kram Susanne

LOTTAS HOME sa...

Hej!
Jätte fint och vårigt du har i köket. Härligt att öppna upp och släppa in ljuset. Kul att fixa ordning butiken för våren. Det saknar jag från mitt gamla jobb. Hoppas semlorna blir goda!
Kram Lotta

Lisa.L sa...

Jätte fina bilder tess :D skulle förhandsboka anettes bok på din webbshop, men hittade inte boken nånstans =/ sen så hoppas jag du får in senaste jeanne d arc living ;) kram Lisa

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka härliga bilder!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

linéa sa...

Så fint du har det i köket. Jag blir grön av avund. :-) Sött sätt att hänga upp bilder på. Önskar dig en fin vecka.

Photo by Maria sa...

Vilket skåp så fint,och gratis, det är ju ett fynd om något..
Pärlspont, fast bröstpanel skall vi sätta i köket och jag längtar tills det sker.. Det tar tid här från det att vi bestämt tills det händer något.. Men den som väntar på ngt gott heter det ju :-)

Kram Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vilket fint skåp.kanonfint,Hoppas att du får en god semla i dag på semeldag.Ha en fin tisdag varmkram Rita ♥

Jenny sa...

Hej Therese!
Vilken fint kök ni har, såå fint med vit pärlspont. (fast det är tråkigt när den spricker, det har våran panel gjort i matrummet oxå..). Det passar jättebra med florabilderna där på väggen.

Vad spännande med vårnyheter i din butik:)

Kraam Jenny

Unknown sa...

Hej!
Så snyggt med florabilderna.Är just nu väldigt svag för dessa. Har du dem i din butik!
Fin blogg du har.
kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker det är jättefint med pärlspont på väggarna, och det blev vårkänsla med dom söta plancherna där. Bra att du får hjälp av tejerna och packa upp, gulligt av dom.
Kramar
AnnaMaria

Vevve sa...

Oj, så vårigt du har hemma! Mina vårkänslor är som bortblåsta det är ju så förbaskat mycke snö och kyla vareviga dag! Suck...
Kanske är det de eviga förkylningarna som också förstör vårstämmningen...

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket mysigt kök, den väggen, skänken och så björkris, vackert! Och fint med de blomsterkorten på väggen i klämmor, så har jag här intill mej, i min blogghörna, korten lyfts fram mera då, så fint! Mari.

annashusidingtuna sa...

Så fint du har i ditt kök!
Kram Anna